Luxus s La Prairie

Pozývame vás do raja luxusu a nevídaných účinkov. Spoznajte s nami výsledky, aké prináša spojenie najmodernejšej vedy, tradičnej sily rastlinných výťažkov, podrobnej analýzy potrieb pleti a najúčinnejších aplikačných a masážnych postupov. Nechajte sa uniesť do sveta jedinečnej, bunkovej starostlivosti o pleť La Prairie.


La Prairie ako prvá kozmetická značka objavila možnosť využitia najčistejšej formy vitamínu C, AHA a BHA kyselín, retinolu, koenzýmu Q10, kaviáru, či čistého zlata v ošetrujúcich prípravkoch. Značka vznikla v roku 1978 a vo viac ako sto laboratóriách po celom svete tímy vedcov a výskumníkov analyzujú efektívne využitie jednotlivých zložiek pri ošetrovaní pleti.

Najvýnimočnejším komplexom z dielne La Prairie je patentovaný Exkluzívny bunkový komplex vyvinutý už v roku 1978. Poskytuje pleti potrebnú výživu a energiu a všetko, čo potrebuje pre vlastnú obranyschopnosť a zdravé fungovanie. Podporuje metabolizmus a obnovu buniek, zvyšuje ich schopnosť reprodukcie, dodáva energiu, zvyšuje vitalitu pleti a jej odolnosť.

„Luxus je pre mňa chápaný vždy ako mix viacerých ingrediencií, ktoré musia spolu harmonizovať. A to práca, ktora je hnacím motorom a aj adrenalínom súčasne. Dáva mi slobodu a dovoľuje mi experimentovať a využívať všetky moje schopnosti. Rodina, ktorá ma napĺňa šťastím, pohodou a stálym odhodlaním prekonať každú prekážku. Ak rodina a práca spoločne vytvárajú harmonizujúci komplex, ktorý dodáva energiu do života, tak je to pre mňa nekonečný luxus.“
Michaela Muránska; Area Manager Eastern Europe La Prairie Group


Zoberte so sebou aprílové číslo Beauty&Woman a navštívte niektorú FAnn parfumériu na Slovensku, prípadne salón Eviva a Les Palisades v Bratislave a aj Vy máte zaručený plnohodnotný štart na ceste za objavovaním luxusu s La Prairie.