Profesie vs. počet krokov. Muži majú tendenciu chodiť viac

Dospelí od 18 rokov nachodia priemerne 4 000 až 18 000 krokov denne. Zdraví seniori prejdú od 2 000 do 9 000 krokov za deň. Zdroje uvádzajú, že muži celkovo nachodia priemerne okolo 5 340 krokov, kým ženy len 4 912 krokov. Čašník prejde denne zhruba 22 778 krokov, kuriér okolo 23 000 krokov, predavač okolo 14 660 krokov, učiteľ 12 564 krokov, poštár okolo 15 248 krokov, SBSkár 12 650, kaderník okolo 10 000 krokov. Tieto čísla vychádzajú z prieskumu, ktorý spracovala akreditovaná diétologička Jenny Craig.

 

Štatistiky ukazujú, že niektoré profesie majú nielen výrazný vplyv na každodenný život a vyžadujú fyzickú odolnosť a vytrvalosť. Pre dospelých fajčiarov, ktorí by naďalej fajčili, tak prináša prechod na bezdymové zariadenia možnosť zlepšenia kvality svojho života.

 

lil SOLID Ez

Cigarety nielen zhoršujú dýchanie, ale aj obťažujú nepríjemným cigaretovým dymom. Pre tých, ktorí hľadajú alternatívy a inak by pokračovali vo fajčení, je k dispozícii vylepšené zariadenie lil SOLID Ez. Kompaktné zariadenie v štýle „všetko v jednom“ sa ľahko ovláda. Prináša tri po sebe idúce použitia a vydrží dlho nabité. Lil SOLID Ez tabak nespaľuje, ale nahrieva a tým nevzniká žiadny dym. Zariadenie produkuje výrazne menej škodlivých látok v porovnaní s cigaretami, vďaka tomu predstavuje lepšiu alternatívu oproti klasickým cigaretám. V ponuke je päť farebných prevedení.

 

Lil SOLID Ez nie je bez rizika, obsahuje totiž nikotín, ktorý je návykový. Je určený výhradne pre dospelých fajčiarov.

Patrí do vydania