AVON nadeľuje prekrásne vianočné sady a ikonický adventný kalendár!

Dni sa skracujú, deti išli do školy a nebude to trvať dlho a obchodné domy oblečú svoje výklady do vianočných motívov. Keď budete o pár dní popíjať perníkové latte a v rádiu budete počuť tento rok po prvýkrát Last Christmas, môžete si byť istí – JE TO TU! Tiež nie ste fanúšikmi hektických nákupných maratónov po obchodných domoch, baliacich služieb, radov pri pokladniach a všetkého toho, čo k tomuto vianočnému „koloritu“ patrí? Máme pre vás riešenie. Pripojte sa k miliónom zákazníkov po celom svete, pre ktorých AVON nakupuje a balí na mieru. Máme cez 100 vianočných setov s vašimi najobľúbenejšími produktmi a nádhernými vianočnými motívmi! A creme de la creme? Náš adventný kalendár! Nechajte tohtoročné Vianoce nadeľovať Avon, ktorý prináša darčeky s magickou mocou!

Darujte moc snívať vo veľkom!

A pretože vôní nie je nikdy dosť, pripravili sme okúzľujúci vianočný set a bestseller v portfóliu vôní – okúzľujúci TTA Wonder. Puky pomarančovníka, bergamot a cédrové drevo rozvonia nielen 50 ml EDP, ale aj 10 ml EDP a bohatý telový krém, to všetko za 29,90 €.

 

Darujte moc vrátiť čas!

Chcete darovať omladzujúce duo produktov? Očný krém a pleťové sérum s patentovanou technológiou Protinol™ pozdvihuje bežnú starostlivosť o pleť na profesionálnu úroveň. Set obsahuje očný krém, ktorý okamžite vyhladzuje a minimalizuje viditeľnosť vrások a rozjasňuje okolie očí. Pleťové sérum redukuje jemné linky, zlepšuje pružnosť pokožky a dokonale spevňuje. Darčekový set Anew Power zakúpite za 27,90 €.

 

Darujte moc tajuplného Mesiaca v splne!

Chcete nadeliť pod stromček tajuplnú vôňu Mesiaca v splne? Urobte svojim blízkym radosť luxusným koncentrovaným parfumom obsahujúcim kvety unikátnej kvetiny BELLE DE NUIT, ktorá rozvinie omamne hypnotickú a dlhotrvajúcu vôňu. Darčekové balenie Far Away Beyond the Moon obsahuje parfum a krém na ruky, ktorý je dostupný iba v tomto vianočnom limitovanom sete, ktorého cena je 22,90 €.

 

Darujte moc byť tou najlepšou verziou seba samej!

Za zmienku určite stojí aj Darčekový set kultových produktov, ktorý obsahuje ceruzku na oči Glimmerstick, minibalenie parfumu Far Away a Attraction, parfum TTA Today for Her, obnovujúce Anew Power sérum, minibalenie Rozjasňujúceho séra s vitamínom C, lak na nechty s gélovým efektom Red is red, rúž Ultra Matte Red Supreme a štýlovú kozmetickú taštičku. Cena 54,90 €.

 

Darujte moc urobiť každý deň krajším!

Absolútnym hitom tohtoročnej sezóny je 24-denný kalendár, ktorý v sebe ukrýva 24 ikonických produktov používaných ženami po celom svete a ktoré by ste rozhodne mali svojim blízkym nadeliť aj vy: 16x obľúbenú dekoratívnu kozmetiku, 4x inovatívnu pleťovú starostlivosť, 2x starostlivosť o telo a vlasy, 1x ikonický parfum, 1x sprej na vankúš. To všetko za 89 €.

 

Darujte moc ísť až do extrému!

Darčekový set pre líčenie rias, očí a obočia je presne to, čo všetky fanúšičky dekoratívnej kozmetiky potrebujú. Špirála pre až dvojnásobný objem s každou vrstvou Exxtravert Extra Volume, ceruzka na oči Glimmerstick a Gél na obočie Brow Boost sú tradične jedny z našich najpredávanejších produktov! Celú sadu kúpite iba za 19,90 €.

 

Tieto a stovky ďalších vianočných setov nájdete v novom Avon katalógu alebo na avononline.avon.sk. V predaji od 1. 11. 2023.

 

Patrí do vydania