NEUMA neuMoisture Argan Oil - pre zdravo lesklé vlasy nielen po zime

Vysušené vlasy bez tvaru a lesku je síce to posledné, čo by sme si pre svoj účes priali, po zime to však nie je nič neobvyklé. Poradíme vám, ako dodať svojim vlasom novú dávku vitality.

Mráz, dážď, vietor, ale aj suchý vzduch vo vykúrených miestnostiach či znečistené mestské prostredie. To všetko sú vplyvy, ktoré počas zimy značne poškodzujú naše vlasy. Tie ich pôsobením bývajú dehydrované, elektrizujú, zle sa upravujú a strácajú prirodzený lesk.

 

Bežné produkty, ktoré sľubujú obnovu, vlasy obvykle ešte viac poškodia, pretože obsahujú syntetické zložky, ako sú napríklad silikóny. Ideálne teda je, oživiť zvädnutý účes pomocou prípravkov z čisto prírodných surovín.

 

 "Nielen kvôli suchému vzduchu v miestnostiach mávame po zime totálne dehydratované vlasy," vysvetľuje Klára Doležalová, technológ spoločnosti NEUMA a pridáva odporúčania, ktoré pramenia z jej osobnej skúsenosti: "Najjednoduchšou a voňavou cestou, ako vlasom kedykoľvek ľahko dodať hydratáciu, je náš osvedčený neuMoisture Argan Oil."

 

 

Neuma Argan Oil totiž obsahuje iba organické zložky, ktoré vlasom poskytnú potrebné živiny:

 ● Za studena lisovaný arganový olej z Maroka je bohatý na omega mastné kyseliny a tiež antioxidanty (vitamíny E a F). Vďaka tomu vlasy bohato hydratuje, vyživuje a zároveň aj posilňuje.

 ● Výťažky zo zeleného čaju obsahujú antioxidanty a tiež katechíny, ktoré sú dôležité pre regeneráciu vlasov aj vlasovej pokožky. Okrem toho tieto výťažky vlasy hydratujú a zanechávajú ich zdravo lesklé.

 ● Extrakt z yerba mate je bohatý na vitamín B, aminokyseliny, zinok a tiež antioxidanty. Vďaka tomu dodáva vlasom komplexnú dávku živín a zanecháva ich viditeľne zdravé.

● Rebríček obsahuje mnoho dôležitých minerálov a vitamínov, napríklad A, C a E, ktoré sú úplne nevyhnutné pre povzbudenie rastu silných a zdravých vlasov. Tiež pomáha vlasy chrániť pred poškodením, lámaním a štiepením.

● Šípkový olej obsahuje mastné kyseliny a vitamíny, ktoré udržujú vlasy hydratované, podporujú ich regeneráciu a zároveň sa podieľajú na ich ochrane.

● Extrakty z levandule a mandarínky dodávajú oleju podmanivú vôňu, ktorá rozvonia celý účes a povznesie každú myseľ.

 

NEUMA neuMoisture Argan Oil má úplne jedinečné vlastnosti:

- Veľmi ľahké, číre, nemastné zloženie.

- Rýchlo sa vstrebáva.

- Pomáha obnovovať a posilňovať vlasy.

- Uhladzuje vlasové kutikuly a obmedzuje poletovanie vlasov.

- Pomáha vlasy oživiť aj posilniť a zároveň im dodáva lesk.

- Povzbudzuje zmysly a zlepšuje náladu.

 

Výsledkom pravidelného používania Neuma Argan Oil sú na prvý pohľad zdravé vlasy plné novej sily a prirodzeného lesku.

 

 NEUMA neuMoisture Argan Oil, 100 ml: 34,30 €

 

Patrí do vydania