Stop nedokonalostiam! Čistá a regenerovaná pleť už za 7 dní

Pupienky sa na pleti objavia vždy v tom najmenej vhodnom okamihu. Bohužiaľ, nedokonalosti pleti nie sú iba problémom tínedžerov, dokážu znepríjemniť život v každom veku. Nivea prináša účinné riešenie.

Pupienky aj čierne bodky nie sú v dospelosti vôbec nič výnimočné. Za nedokonalosťami pleti stojí vo väčšine prípadov kombinácia nadmernej produkcie kožného mazu a hromadenie odumretých pleťových buniek, ktoré vedú k upchávaniu pórov. Zásadný je aj vplyv vonkajších faktorov, ako je životný štýl, prostredie, stres a hormonálne výkyvy.

 

Riešením je dôkladné hĺbkové čistenie pleti a jej exfoliácia. Čistenie sa postará o odstránenie prebytočného mazu a pomáha regulovať jeho tvorbu. Exfoliáciou odstránime odumreté bunky a podporíme prirodzený proces obnovy pleti. Na to sú potrebné produkty, ktoré sú zároveň voči pleti jemné a nevysušia ju. S riešením prichádza značka Nivea, ktorá spojila silu troch mimoriadne účinných zložiek – kyseliny salicylovej, kyseliny glykolovej a niacínamidu – v podobe jedinečného a jemne ošetrujúceho radu NIVEA DERMA SKIN CLEAR. Na jeho čele stojí nočný exfoliačný peeling, ktorý sa pýši najkoncentrovanejším zložením, keďže obsahuje 8 % AHA a BHA a niacínamid. Pri pravidelnej aplikácii tohto radu môžete pozorovať čistejšiu a hladšiu pleť už po 7 dňoch.

 

Nočný exfoliátor Derma Skin Clear, 40 ml, 8,79 €

Čistiaci pleťový gél Derma Skin Clear, 150 ml, 7,15 €

Čistiaci pleťový peeling Derma Skin Clear, 150 ml, 7,15 €

Čistiaca pleťová voda Derma Skin Clear, 200 ml, 7,15 €

 

Odporúčanie expertky MARIE KOSWIG odborníčka na výskum a vývoj kozmetiky NIVEA

Najdôležitejšie je dostať na povrch novú zdravú pleť odstránením odumretých kožných buniek. To je úlohou nášho Nočného exfoliátora DERMA Skin Clear obohateného o 8 % AHA a BHA a niacínamid, ktorý počas noci rozvinie svoju plnú silu. Čistiaci gél DERMA Skin Clear okamžite čistí póry, odstraňuje nežiaduci maz a pomáha tak predchádzať vzniku nových problémov. Mal by sa používať ráno aj večer. Peeling DERMA Skin Clear čistí a zjemňuje póry, aby redukoval čierne bodky. Peeling by sa mal používať dvakrát až trikrát týždenne a je vhodný na tvár aj telo! Pleťová voda NIVEA DERMA Skin Clear je zásadným krokom na hydratáciu a obnovenie rovnováhy pleti. Mala by sa používať po vyčistení gélom.

 

Patrí do vydania