Zvodné a veselé! Tieto sexi novinky od Trioly je až škoda nosiť pod oblečením

Dlho očakávaná vianočná kolekcia renomovanej značky spodnej bielizne Triola je už tu! Pokiaľ ste sa tešili na rafinované spojenie zvodnej čipky, dokonalých ľahučkých košíčkov, ktoré spolu s prepracovanými ramienkami udržia každú váhu v tej správnej výške a poradia si aj s asymetriou, práve ste sa dočkali.

Bez ohľadu na vaše miery, v tejto spodnej bielizni si budete užívať s perfektným pocitom, že všetko je pekne na svojom mieste, zvonka nič nevidno a ak dôjde k odhaleniu, nemáte sa za čo hanbiť. Veď kto pozná lepšie potreby našich kriviek než Triola, ktorá šije dámsku spodnú bielizeň už vyše 103 rokov? Podprsenky Triola sú špecialistky na krásne proporcie. Prsia zdvihnú, zafixujú, sformujú do guľata, čím vám vytvoria krásny dekolt a opticky štíhlejšiu, ladnú siluetu.

 

Limitovaná kolekcia Nebo plné hviezd, ktorá nás na jeseň prekvapila nádhernými kúskami v sýtych jesenných farbách, pokračuje mimoriadne zvodnými modelmi vianočnej edície. Do detailov prepracované strihy sú zhotovené z prvotriednych patentovaných materiálov. „Naša značka prináša modely pre naozaj každý typ postavy. V našich predajniach je možné osobne vyzdvihnúť objednávky z nášho e-shopu, aj uplatniť darčekové poukazy. Alebo sa dá pohodlne nakúpiť online na eshope,“ vysvetľuje Žaneta Ilutanová, profesionálna štylistka značky Triola.

 

Sebavedomie kráľovnej

Podľa gréckej mytológie bola kráľovná Kasiopeia pyšná, márnomyseľná a vystatovačná. Bola však aj krásna, sebavedomá a zvodná. A práve tieto vlastnosti votkala Triola do svojich modelov, nesúcich meno podľa tejto bájnej hrdej kráľovnej, ktorá na nás dodnes žiari z nočnej oblohy.

 

 

Triola Kasiopeia: model 29819 s nízkym stredom má košíčky vo veľkosti B – J a model 27819, vhodný aj pre asymetriu poprsia, dostanete s košíčkami D až K.

 

Pretože v bielizni Kasiopeia sa aj vy budete cítiť sebavedome a veru budete mať byť na čo pyšné! Predovšetkým samé na seba, pretože dámy, ktoré nosia bielizeň Triola, ju nosia preto, lebo pre seba chcú len to najlepšie. A to chce pre vás aj Triola. Veď napríklad konkrétne túto exkluzívnu čierno-červenú čipku našla až u amerického dodávateľa s tradíciou siahajúco do roku 1859.

 

Magicky príťažlivá

Ónyx je veľmi silný kameň. Prináša nám sebavedomie a šťastie v láske, nečudo, že Triola svoju novinku nazvala práve podľa neho.

 

Hlboký strih Top-Fit s tenko vystuženými bezšvovými košíčkami s kosticami je ako stvorený do nekonečne hlbokých výstrihov, kde sa efektné elastické prúžky nad košíkmi postarajú o bezhraničnú zvodnosť.

 

Pre vás len to najlepšie

Ku každému modelu podprsenky dostanete aj niekoľko fazón nohavičiek, takže si vyberiete tie, ktoré vám najlepšie sadnú podľa vašej postavy, štýlu a najmä pocitu. Veď to už dobre poznáte, že najlepšia bielizeň je tá, o ktorej ani netušíme, že ju máme. Presne takú šije aj Triola.

 

Extra tip pre Ježiška

Pošepkajte Ježiškovi, že Triola má aj darčekové poukazy, takže sa s výberom a správnou veľkosťou trápiť nemusí. S nimi si už aj sama kúpite, po čom vaše srdce túži.

 

Pozrite si všetky zvodné novinky od Trioly! 

Patrí do vydania