Milujte sa

Prišli prvé chladné dni a vyzerá to, že sme na tom všetci rovnako. Najradšej by sme odišli do teplých krajov alebo zostali pod perinou s čajom. Kde vziať energiu na všetko, čo treba robiť? A ako pri tom neprísť o nervy? Nenechajte sa rozhodiť dažďom a pochmúrnym počasím, doprajte si extra dávku sebalásky so starostlivosťou, ktorá vás poteší.

Začneme pri korienkoch…

Keď hľadáme niečo extra, čo nás poteší v pochmúrnych dňoch, Tea Tree Hair and Scalp Treatment nás nikdy nesklame. Tento peeling s osviežujúcou silou čajovníkového oleja a mäty piepornej jemne vmasírujeme do pokožky hlavy po dobu 3-5 minút a necháme sa unášať nádhernou vôňou levandule. Už cítite, ako sa vám na tvári objavuje úsmev?

Tea Tree Hair and Scalp Treatment™, 200 ml, 27,96 €

 

… dodáme silu…

Po umytí vlasov si doprajeme extra dávku lásky vďaka NEURO ™ Restore. Tento takmer zázračný produkt chráni vlasy pred teplom fénov a žehličiek. Jeho bohatá receptúra ale navyše dodáva vlasom vyváženú vlhkosť. Vlasy budú po použití také pevné, že na nich vytiahnete aj svoju náladu späť ku hviezdam. Navyše ho môžete aplikovať aj pred spaním a nechať tak jeho blahodarné účinky pracovať celú dobrú noc.

NEURO™ Restore, 75 ml, 32,69 €

 

… a rozhodne nekončíme pri končekoch!

Tohtoročná novinka Tea Tree Hemp Replenishing Hair & Body Oil je maličkosť, ktorá nás prenesie do nirvány. Olej obohatený o olej z konopných semienok prinesie láskavú hydratáciu nielen vašim vlasom, ale celému telu. Navyše funguje úplne skvele aj ako masážny olej, takže sa posaďte a doprajte si láskavú masáž rúk aj nôh a zhlboka dýchajte. Život je dobrý.

Tea Tree Hemp Replenishing Hair & Body Oil, 50 ml, 25,05 €

 

V predaji v kaderníckych salónoch www.paulmitchell.cz/salony alebo na oficiálnom eshope John Paul Mitchell Systems® eshop.paulmitchell.cz

 

Patrí do vydania