Omladnite so Sothys Paris

Naša pleť je ako popísaná kniha. Nedá sa ale čítať. Je odrazom nášho života. Odrazom šťastia, lásky, ale aj starostí, ktoré dennodenne prežívame. Našťastie máme možnosť sa o pleť starať a bojovať proti všetkým prejavom starnutia dôkladnou pleťovou starostlivosťou.

Francúzska kozmetická spoločnosť Sothys Paris myslí na každodenné potreby žien a ponúka Okysličujúcu sezónnu tvárovú kúru na jeseň – zimu 2018 v limitovanej edícii. Gurmánske ošetrenie v salónoch Sothys trvá 45 minút. Základom Okysličujúcej sezónnej tvárovej kúry je Extrakt z vanilky, ktorý pôsobí ako antioxidant a Extrakt z maracuje pre ochranu a výživu pleti.

 

Rozviňte účinky profesionálnej starostlivosti u vás doma!

Hitom sezóny je Multi-aktívny čistiaci olej na tvár a oči, ktorý jemne odstráni z pleti mejkap a všetky nečistoty. Pílingová maska 2v1 je bohatá na ružový íl, ktorý obnovuje jemnosť a žiarivosť pleti. Výživno-upokojujúci telový balzam s originálnym zložením obohateným o látky podporujúce výživu pokožky.

 

 

Parížska elegancia

Mejkap kolekcia Sothys Paris jeseň – zima 2018/19 v limitovanej edícii je inšpirovaná históriou Paríža. Tvorí ju Tieň na obočie v dvoch odtieňoch, Kaligrafická očná linka, Očný tieň v ceruzke, Intenzívny rúž Sothys, Matný rúž Sothys, Lak na nechty a Transparentný fixačný púder.

 

Odhaľte skrytú mladosť vašej pleti so Secrets de Sothys
Dva nové výnimočné výrobky v starostlivosti o pleť

La Creme Premium - omladzujúci krém a La Creme oči – pery objavia tajomstvo mladosti vašej pleti. La Creme Premium nanášajte ráno a večer na čistú pleť. Ihneď po aplikácii krému budú vaše vrásky viditeľne vyhladené. Krém dodá pleti hydratáciu, rozžiarenie, spevnenie a redukuje hlboké vrásky. La Creme balzam na oči a pery s topiacou sa textúrou prináša pocit komfortu a okamžitý liftingový efekt v okolí očí a pier.

 

Pripravila/Daniela Drábová
Foto/Sothys Paris/www.sothys.sk

 

Patrí do vydania