Vyzerať lepšie, cítiť sa lepšie!

V predchádzajúcom čísle magazínu Beauty & Woman sme sa venovali estetickým nedostatkom tela, poukázali sme na najčastejšie problémy krku, dekoltu, rúk, nôh, bokov a bruška, ktoré sa dajú bezproblémovo riešiť. Vzhľadom na vaše pozitívne ohlasy a množstvo e-mailov, sme sa rozhodli posunúť latku ďalej. V nasledujúcich riadkoch si môžete prečítať výber toho najlepšieho z najnovšieho pre dokonalé omladenie tváre. S MUDr. Ivetou Hasovou a medicínskym kozmetickým centrom MEDISKIN vám prinášame TOP riešenia pre dokonalý výzor.

1. Čelní nepriatelia 

Buď sme ich dostali kedysi dávno do vienka, alebo nám jednoducho pribudli vekom, životnými skúsenosťami a starosťami. Niekto ich šikovne prekryje ofinou. Komu takýto strih vlasov nesvedčí, bojuje s vráskami na čele a s výkyvmi vlastnej sebaúcty zakaždým, keď sa pozrie do zrkadla. Naskytá sa tu otázka, a to bez okolkov, či nie je lepšie vyriešiť problém za pár desiatok eur, než sa trápiť niekoľko desiatok rokov. Tak schválne! Najžiadanejšou metódou odstraňovania vrások na čele je ošetrenie botulotoxínom (BTX). Hotový zázrak na počkanie je naozaj bezpečný. Pod rukami pravého odborníka dosiahnete prirodzený výzor, spomalenie starnutia pleti a zároveň bude BTX pôsobiť preventívne proti vzniku statických vrások.

Cena ošetrenia: od 80 €. 

 

2. Vráska hnevu

Hornej tretine tváre pridáva neraz na smutnom výraze aj hrubá ryha medzi obočím. Avšak ani vráska hnevu nie je nič, s čím by sa nedalo „hýbať“. Ryhu pri koreni nosa možno zrelaxovať opäť botulotoxínom.

 

3. Pohľad, ktorý má iskru

Súbežne možno vyriešiť aj vrásky okolo očí či povädnuté viečka. Aplikácia BTX na týchto miestach dokáže pozdvihnúť obočie o niekoľko milimetrov, rozžiariť pohľad a zvýrazniť očnú oblasť. Takzvaný nechirurgický browlift, čiže lifting vonkajších partií obočia, je mimoriadne žiadaný na korekciu výrazu starnutia očí.

Cena: od 70 €.

 

To ale nie je to jediné, čo sa tu dá urobiť. MagicEye je inovatívne laserové ošetrenie očného okolia, určené na spevnenie kože a redukciu vrások. Výrazne vypína povädnutú a starnúcu kožu viečok. Je maximálne jemné a nespôsobuje abláciu, vďaka čomu je ním možné ošetriť aj najdelikátnejšiu zónu horných a dolných viečok, dokonca aj zo slizničnej strany. Stačí s len vybrať, čím nepekné vrásky porazíte.

Cena: od 60 €

 

Spevnenie očných partií je jedna vec. Niekedy si však cesta k dokonalému vzhľadu žiada i drobné výplne. Dlhodobým, plne vstrebateľným kožným implantátom je kyselina hyalurónová. Budete prekvapení ako rýchlo si poradí s kruhmi pod očami!

Cena: od 300 €

 

4. Šťavnaté bozky ako za mlada

Estetická dermatológia v poslednom období výrazne rozšírila možnosti korekcie mäkkých tkanív, teda aj pier. Čo to znamená? Kyselinu hyalurónovú (HA) možno aplikovať aj tu. Na jednej strane sa docieli požadovaný objem pier, vyhladia vrásky okolo úst, na strane druhej zabezpečí regenerácia, hydratácia podkožia a stimulácia vlastného kolagénu. Také ošetrenie Hydrobalance s kyselinou hyalurónovou zaručuje, že ani s perami nemusíte chodiť pod skalpel.

Cena: od 180 €

 

5. Úzke pery od boha

Častým problémom býva geneticky daná veľmi úzka a vtiahnutá pera s výraznými kútikmi úst. Ak sa k tomu ešte pridá čas, často je tu badateľný aj jemný pokles a ľahká asymetria. Krásne pery bez vrások a bez jediného vpichu zabezpečí ošetrenie MagicLips. Ide o revolučný spôsob korekcie pier a kože v ich okolí pomocou jemného nebolestivého laserového ošetrenia. Z výsledku sa budete tešiť už po mesiaci!

Cena: od 100 €

 

6. Zjednotenie farby pleti

Jemne rozšírené cievky v okolí líc a nosa odstráni NdYag laser, ktorému sme na stranách magazínu venovali väčší priestor aj v minulosti. Pamätajte, pre jeho vysokú efektivitu a s tým spojenú dôležitosť precíznosti voľte vždy iba kvalitné prístroje a erudované pracovisko. Istotou je práve MEDISKIN.

 

7. A čo nosovo ústne vrásky?

Sú čiastočne dané geneticky na základe anatomickej stavby tváre, avšak vekom, na základe poklesu tkanív, sa stávajú výraznejšími. Preto je veľmi dôležité dostať sa do rúk skúseného estetického dermatológa, ktorý dokáže objektívne posúdiť potrebu intervencie v správnej lokalizácii. Modelácia tváre/code lift a ultherapy dokáže súbežne vykontúrovať pôvodnú pozíciu líc a tým zlepšiť vekom zhoršené nosovo-ústne vrásky. V prípade vrodenej dispozície korekciu prináša aplikácia HA do danej oblasti.

Cena: od 300 €

 

Potrebujete sa poradiť? Potom neváhajte, kontaktujte MEDISKIN na tel. čísle: 02/57 78 67 78 alebo e-mailom: mediskin@mediskin.sk. MUDr. Hasová a jej tím je tu i pre vás!

 

Patrí do vydania