Magické oči S NOVOU ISKROU

Oči vidia, vnímajú, pozorujú, ale i odrážajú poklady ľudskej duše. Aj v komunikácii hrajú „prím“, a tak sa nedivme, že sú s pribúdajúcimi rokmi unavenejšie. Žmurkanie, ostrenie do diaľky či na detail, smiech, plač aj emočné grimasy sa vtláčajú do najjemnejšej kože očného okolia a zanechávajú v nej stopy! Zostávajú po nich nezahladené vejáriky vrások, spadnuté viečka, poklesnuté obočie, smutný výraz či vyjazdená „koľajnica pre slzy“. Krásne a zdravé oči (a ich okolie) sú našou pýchou a najväčšou vzácnosťou. Recept na magické oči pre nás zostavila majiteľka kliniky MEDISKIN MUDr. Iveta Hasová!

Vrásky (ne)jednej plavovlásky

Výrazné gestá a úprimná mimika sa podpisujú pod drobné vrásky v očnom okolí. Najúčinnejším prostriedkom, ktorý skoriguje zmrštenú mimiku a zrelaxuje celkový výraz, je botulotoxínová injekcia. Jemné vpichy rukami odborníka dokážu pozdvihnúť obočie, rozjasniť pohľad a vlejú očiam novú iskru. S povrchovými vráskami si hravo poradí aj kyselina hyalurónová v 3D verzii. Tá navyše vypĺňa objem, o ktorý sme v dôsledku úbytku tuku prišli. Koža magicky omladne a unavený pohľad sa zmení na svieži „kukuč“. A do tretice Agnes RF. Túto metódu vysoko selektívnej rádiofrekvencie vykonáva zručný odborník izolovanými mikroihličkovými elektródami, ktoré prehrievajú len tie časti kože, ktoré prahnú po spevnení. Efekt je dlhodobý a žiada si zväčša 2 až 3 polhodinové sedenia.

 

Zn. Podvihni ma

Na boj s ovisnutou kožou a unaveným výrazom bola vyvinutá Ulthera. Fokusovaná ultrazvuková energia procedúry preniká hlboko pod kožu, kde dosiaľ dokázala zasiahnuť len ruka chirurga. Celý zásah je dôsledne kontrolovaný ultrazvukovým obrazom. Výsledná neokolagenéza, a teda tvorba novej kolagénovej opory pre kožu, navodí spevnenie a vypnutie kože. Akoby ste si natiahli novú masku! Proces slabnutia kolagénovej spleti dokáže zjemniť aj prístrojová technika. Precízne likviduje poškodené vlákna kolagénu a nahrádza ich novými. Koža vzápätí ožíva a opäť pružne reaguje na zmeny výrazu očných partií.

 

Magická NOVINKA pre krásne oči

Horúcou novinkou na slovenskom trhu je ošetrenie Smooth Eye by Fotona, ktoré ako prvé prináša medicínske a kozmetické centrum MEDISKIN v Bratislave. Ide o laserovú miniinvazívnu procedúru zameranú na poklesnuté viečka. Veľmi jemný (smooth) zásah do najdelikátnejších očných zón vypína povädnutú a starnúcu kožu horných i dolných viečok. Za magickými očami sa skrýva séria 3 až 5 sedení, a to bez najmenšieho vyradenia z bežného života. Procedúra Magic Eye má už dnes tisíce spokojných pacientov s magickým pohľadom. Pridáte sa aj vy?

 

PORADŇA KOREKTÍVNEJ DERMATOLOLÓGIE
očami odborníčky MUDr. Ivety Hasovej

Na internete som sa dočítala o zákroku Smooth Eye od Fotony na spadnuté viečka. Zaujímalo by ma, či zákrok poznáte a či je bezpečný? Na akom princípe pracuje a koľko vydrží jeho efekt? Klaudia, 38

 

Milá Klaudia, veľmi oceňujem vašu pokrokovosť a prejavený záujem. Samozrejme, ošetrenie Smooth Eye, resp. Magic Eye dôverne poznám, keďže ho ako prví na Slovensku vykonávame u nás na klinike. Smooth Eye pracuje na princípe homogénneho zahrievania v hĺbke niekoľkých stoviek mikrometrov tkaniva, a to formou optickej energie. Tú dodávame do tkaniva pomocou modifikovaného laseru ErYAG, ktorý zabraňuje nárastu teploty na povrchu kože. Výsledkom je celkové zlepšenie elasticity kože, jej celkovej štruktúry a objemu, s výrazným znížením výskytu vrások. Zákrok Smooth Eye by Fotona je absolútne bezpečný a bezbolestný. Výsledok je viditeľný hneď po ošetrení, dlhotrvajúci efekt spevnenia ošetrenej oblasti sa dostaví v priebehu niekoľkých týždňov. Tešíme sa na Vašu návštevu!

 

Ak sa aj vy tajne túžite po intímnom komforte alebo máte nezodpovedané otázky, neváhajte ani sekundua kontaktujte MEDISKIN na tel. čísle: 02/57 78 67 78 alebo e-mailom: mediskin@mediskin.sk.

 

 

Patrí do vydania: 
December 2017