Zásnuby – deň, ktorý si budeme pamätať navždy

Možno to je už dávno, ale vy si tento deň pamätáte. Ráno ste sa zobudili a ani ste netušili, čo sa v tento deň stane a už vôbec ste nevedeli, že na tento deň nikdy v živote nezabudnete. Určite si veľmi dobre uvedomujete, aké to majú muži ťažké. Pripraviť zásnuby nie je také ľahké, ako sa mnohým z vás možno zdá. Zásnuby boli a vždy budú dňom, na ktorý nikdy nezabudneme.

 

Správne slová

Aby zásnuby dopadli presne podľa plánov muža, muž sa musí dôkladne pripraviť. Vhodný výber slov zaručí úspech. Ak sa však partneri milujú, malé zakoktanie muža žena tolerovať bude. Veď predsa nie je dôležité, aké vyznanie lásky povie, ale či vôbec vyzná lásku partnerke a či tieto slová myslí úprimne. Keď však muž popri žiadosti o ruku rozbije kvalitné krištáľové poháre na víno, to môže partnerku trošku zamrzieť. To sa však samozrejme stať vôbec nemusí.

 

Vhodná príležitosť

Muž musí zvoliť nielen správne slová, ale musí si vedieť vybrať aj vhodnú príležitosť. Nemôže vás požiadať o ruku práve keď umývate podlahy alebo sa venujete práci. Snubný prsteň by vám mal dať, keď sa obaja cítite v pohode; viete o sebe, že ste pripravení posunúť váš vzťah na inú úroveň a je na to tá správna príležitosť.

 

Miesto, ktoré máte radi

Odporúčame vám vyberať si také miesto, ktoré má vaša partnerka rada, respektíve máte ho radi obaja. Možno je to park, kde ste sa poznali. Možno vaša záhrada, ktorej súčasťou je aj pekná pohodlná záhradná lavica. Nikdy nepodceňte výber miesta. Ženy si na tomto veľmi potrpia.

 

Zásnuby sú nezabudnuteľné a aj po rokoch budete na ne s láskou spomínať. Ako muž rozhodne nepodceňte výber snubného prsteňa, výber vhodnej príležitosti, výber vhodného miesta a voľte naozaj len vhodné slová, ktoré partnerku uistia v tom, že si nemohla vybrať lepšieho partnera ako vás. A ako tento deň vnímajú ženy? Sú z toho unesené, strácajú reč, ale zároveň sú veľmi rady, že konečne sa stalo to, o čom snívali už ako malé dievčatká.

Patrí do vydania: 
December 2017