Buďte aj po rokoch stabilným reprezentatívnym manželským párom

Každoročne sa rozpadne neuveriteľné množstvo manželstiev, ktoré sa navonok zdali byť stabilné, žiaľ ale neboli. Ak ste so svojim partnerom už niekoľko rokov, prešli ste si dobrými a zlými obdobiami a aj napriek všetkým nezrovnalostiam, ktoré medzi vami boli, chcete žiť spolu až do konca života, je nutné, aby ste si neustále prejavovali lásku.

 

Bozky, objatia

Možno vás budú odrádzať reči vašich známych, ale zamyslite sa, prečo by ste si nemali dať bozk, objať sa, keď vidíte, že to váš partner potrebuje? Prejavujte si lásku aj po rokoch spoločného života a uvidíte, že vaše manželstvo bude neohroziteľné. Ak vám váš partner pravidelne nosieva kvetinové boxy pri akejkoľvek príležitosti, prejavuje vám lásku, alebo ako sa hovorí, niečo vyviedol. Nezabúdajte, že materiálne darčeky nie sú všetko. Kvety sú však prejavom lásky a nehľadajte za tým nič viac.

 

Komunikácia medzi vami

Stabilné manželstvo udržíte jedine vtedy, keď budete spolu komunikovať a akýkoľvek problém budete chcieť riešiť okamžite . Partnerské vzťahy v súčasnej dobe sa rozpadávajú najmä kvôli tomu, lebo partneri spolu jednoducho nevedia komunikovať, resp. komunikujú spolu len cez sociálne siete a osobne sa nevedia porozprávať. Komunikujte spolu, smejte sa spolu, robte bláznovstvá nezávisle od veku. Pripravte si zelenú kávu, vyskúšajte adrenalínové športy. Jednoducho venujte čas svojmu partnerovi a uvidíte, že budete reprezentatívnym párom.

 

Dvaja na riešenie problému

Nepatrite k tým, ktorí ukončujú manželstvo bezdôvodne a ubližujú tým nielen sebe, ale najmä spoločným deťom. Myslite na to, že každý problém vo vzťahu sa dá vyriešiť. Obaja partneri však musia chcieť tento problém riešiť. Partner vám môže kúpiť prekrásny náramok, ale čo z toho, keď s vami nebude chcieť hovoriť o problémoch, ktoré ho trápia?

Patrí do vydania