Dokonalý relax si môžete dopriať aj vo vašej kúpeľni

Po návrate z práce si okrem chutného domáceho jedla doprajeme aj chvíľku pre seba. Niekedy však popri všetkých domácich povinnostiach a starostlivosti o potomkov zabúdame na seba. Kúpeľňa je miestnosť, v ktorej si dokážeme dokonale odpočinúť a zrelaxovať. Musí byť útulná, čistá a po príchode do nej musíme zabudnúť na všetky problémy a starosti, ktoré nás trápia.

Prúd vody všetko vyrieši

Dokonale dokážeme zrelaxovať len v plne napustenej vani v prítomnosti éterických olejov. Ak ale nedisponujete vaňou, môžete si dopriať relax pod prúdom vody aj v sprchovom kúte. Vypnite úplne a sústreďte sa len na prúd tečúcej vody. Nechajte sa unášať myšlienkami a zabudnite na všetko zlé.

 

Príjemná vôňa

Po vstupe do kúpeľne potrebujeme cítiť nie zapáchajúcu toaletu, ale vôňu osviežovača vzduchu, ktorý príjemne rozvonia priestor a eliminuje zápach z kanalizácie, ktorý pociťujeme najmä v sychravom jesennom období. V kúpeľni dokonale zrelaxujete len vtedy, keď v nej bude čerstvý vzduch a samozrejme príjemná vôňa.

 

Zarosený priestor

Keď sa kúpeme/ sprchujeme, vyžadujeme, aby bolo v kúpeľni horúco, vlhko. Potom, ako sa ale osprchujeme a navlečieme si na seba jemnučký župan, nesmieme zabúdať otvoriť kúpeľňové okno, aby mala vlhkosť kam unikať.

 

Žijeme v hektickej dobe a máme pocit, akoby čas plynul rýchlejšie. Ak už cítite, že nevládzete, zastavte sa a doprajte si chvíľku len pre seba. Zájdite do prírody, doprajte si wellness pobyt, alebo si spravte wellness aj vo svojej kúpeľni. Odporúčame éterický levanduľový olej, ktorý omámi vaše zmysly a nie je problém kúpiť ho a dokonca si ho aj vyrobiť. Dokonalý relax si môžete dopriať aj vo vašej kúpeľni.

Patrí do vydania