Hubert J.E. podporí Denné centrum Pomocníček zo Serede

Spoločnosť Hubert J.E. už po štrnásty raz hosťovala tradičné someliérske podujatie – Hubert Dámsky klub. Udalosť určená dámam sa po minuloročnom úspechu opäť niesla pod symbolickým názvom Zátka pre budúcnosť. Prítomné dámy rozhodli o osude jedného z troch príbehov, ktorý finančne podporí Hubert J.E. Víťazom večera sa stalo Denné centrum Pomocníček.

Hubert Dámsky klub sa niesol v príjemnej spoločnosti dám a obľúbeného sektu. Opäť sme pomáhali naplniť sen jedného z troch kandidátov, ktorý sa spája so značkou Hubert. Dámy nakoniec vybrali Denné centrum Pomocníček, ktorému Hubert J.E. pokryje náklady na zrealizovanie jeho sna.

 

„Podujatia ako Hubert Dámsky klub sú dôkazom, že Hubert J.E. je spoločensky zodpovedná firma, ktorá pravidelne podporuje mladé talenty a ľudí, ktorí potrebujú pomoc. Tešíme sa, že sme sa mohli podieľať na rozvoji jedného nedokončeného príbehu, ktorému pôjde naša finančná podpora,“ dodáva konateľ Hubert J.E. Peter Krúpa.

 

Hubert prináša ružové nealko

Popri vyhlasovaní výsledkov súťaže spoločnosť zároveň predstavila novinku Hubert nealkoholický rosé. Šumivý nápoj sa vyznačuje jemným ovocným buketom s nádychom lesného ovocia, ktorý sa snúbi so sviežimi bublinkami a ľahkou citrusovou vôňou. Tým, že neobsahuje žiaden alkohol, je ideálnym spoločníkom počas celého dňa. Hubert nealkoholický rosé slávnostne pokrstil prestížny slovenský návrhár Marcel W. Holubec, ktorý mal na podujatí aj prehliadku desiatich svojich modelov.

 

„Hubert nealkoholický rosé si môže dopriať každý, kto sa musí alebo chce vzdať alkoholu. Výhodou je, že si ho môžete vychutnať kedykoľvek, keď naň dostanete chuť. Tým, že sa vyrába šetrnou metódou, pri ktorej bol v prostredí vákua odstránený alkohol, je výborným spoločníkom počas celého dňa. Neskoré raňajky, grilovačky s priateľmi na terase či rodinná večera, po ktorej musíte šoférovať. To sú momenty, na ktoré je Hubert nealkoholický rosé ako stvorený,“ opisuje hlavná enologička spoločnosti Hubert J.E. Ingrid Vajcziková.

 

Podujatie sa konalo v priestoroch lode Rivers Club na Tyršovom nábreží 12 v Bratislave. Moderátorkou večera bola Jasmina Alagičová.

Patrí do vydania: 
Júl-August 2017