Nové a vylepšené antiperspiranty Dove

Každé podpazušie si zaslúži len to najlepšie a Dove zaručí, že o to vaše bude naozaj dobre postarané. Dove oslavuje prirodzenú ženskú krásu a vie, že každá žena je iná a jedinečná, ale mnoho vecí majú všetky spoločné. Všetky sa chceme cítiť dobre – vnútorne i navonok. Antiperspiranty Dove sú tu na to, aby dodali ženám sebavedomie a istotu, že sa na ne dá spoľahnúť vo všetkých ohľadoch. A aj taká malá časť tela, akou je podpazušie, si zaslúži tú najlepšiu a najjemnejšiu starostlivosť.

Pokožka v podpazuší je namáhaná viac, ako by sa mohlo zdať. Podľa prieskumu Dove si totiž 75 % žien holí podpazušie priemerne dvakrát týždenne. Tým, že sa snažíme zbaviť chĺpkov, tak tretinu z toho, čo odstráni žiletka, tvorí vrchná vrstva kože. V dôsledku zníženia ochrannej bariéry vo vrchnej vrstve kože môže byť pokožka po holení veľmi citlivá a náchylná na podráždenie. Dove preto inovoval všetky antiperspiranty tak, aby vám dodali nielen dokonalý pocit istoty, ale aby boli maximálne citlivé k pokožke podpazušia. Ich nové vylepšené zloženie zaistí ochranu proti poteniu až na 48 hodín, ponúka širokú škálu príjemných vôní a obsahuje ¼ hydratačného krému.

 

Dove ponúka novinku vo forme stlačených sprejov (s označením compressed). Ide o menšie – 75 ml balenie, ktoré je šetrnejšie k životnému prostrediu, pretože na jeho výrobu sa použilo menej hliníka. I napriek tomu obsahuje rovnaké množstvo látky ako klasická 150 ml verzia – obsah je len stlačený do menšieho balenia a vydrží teda rovnako dlho. Exkluzívne v predajniach drogérií DM.

 

Odporučená maloobchodná cena: sprej 75 ml: 3,19 €, sprej 150 ml: 3,19 €, sprej 250 ml: 4,49 €, tuhý antiperspirant: 3,19 €, guľôčkový antiperspirant: 3,19 €.

www.mojdove.sk

Patrí do vydania