Veľká noc plná relaxu a pochúťok vás čaká v Kúpeľoch Luhačovice

Veľká noc je sviatkom jari, ktorý mnohí trávia mimo domov. Vyhnú sa tak vyčkávaniu na kúpačov a šibačov a ešte si aj užijú relax, pohodu a veľkonočné dobroty. Tradičné pokrmy za nich pripravia Kúpele Luhačovice (Lázně Luhačovice), a. s., vo svojej vlajkovej lodi ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hoteli. Hostia majú na výber pobyty prispôsobené tomuto obdobiu - sú nimi Veľká noc v Alexandrii a Veľkonočný wellness. Oba ponúkajú príjemné kúpeľne procedúry i hodovanie s tradičnými veľkonočnými pokrmami.

Ing. Jiří Dědek, MBA, výkonný riaditeľ Kúpeľov Luhačovice k tomu poznamenáva: „Zažite nezabudnuteľný pobyt práve u nás v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hoteli. Pobytový balík Veľká noc v Alexandrii je v ponuke v dvoch variantoch, na 8 nocí alebo na 4 noci. Balíček služieb na 8 nocí v termíne 20.-28. 3. 2016 v cene od 554 Eur (14 995 Kč) zahŕňa 8 x ubytovanie s polpenziou, jedno veľkonočné hodovanie, šálku kávy s domácim múčnikom, veľkonočnú výslužku, bublinkový kúpeľ s vonnou prísadou, hrejivý obklad chrbta, wellness masáž podľa vlastného výberu, spa rituál tváre pre ňu alebo celkovú masáž pre neho, orientálny rituál Rasul pre pár, 2 x anticelulitídnu masáž pre dámu alebo 1 x masáž nôh pre pána. Balíček služieb na 4 noci v termíne 24.-28. 3. 2016 v cene od 368 Eur (9 955 Kč) zahŕňa 4 x ubytovanie s polpenziou, jedno veľkonočné hodovanie, šálku kávy s domácim múčnikom, veľkonočnú výslužku, hydromasážny kúpeľ so svetelnou terapiou, hrejivý obklad chrbta, masáž podľa vlastného výberu, masáž tváre a dekoltu pre dámy, alebo indickú antistresovú masáž hlavy pre pánov. Pri oboch pobytoch je v cene pitná kúra, voľný vstup do wellness a fitness centra, zapožičanie županu a wi-fi zdarma.“

 

Akciová spoločnosť Lázně Luhačovice po úspechu sviatočných stolov z minulých rokov opäť pripravila na veľkonočnú nedeľu sviatočný brunch formou bufetu s neobmedzenou konzumáciou veľkonočných a regionálnych jedál. ,,Nájdete tu napríklad tradičnú veľkonočnú plnku, barančeka či mazanec. Nebude chýbať ani welcome drink, slivovica alebo hruškovica. Popritom vám zahrá cimbálovka a program oživí aj maľovanie a predaj kraslíc,“ doplnil J. Dědek.

 

V ponuke Kúpeľov Luhačovice je tiež balíček Veľkonočný wellness v termíne 28.-31. 3.  2016 v cene 188 Eur (5091 Kč) v izbe kategórie Lux. V ponuke sú už len dvojlôžkové izby, jednolôžkové sú vypredané. Pobyt v cene zahŕňa 3 x ubytovanie s polpenziou formou bufetu, masáž éterickým olejom podľa vlastného výberu, hrejivý obklad chrbta, voľný vstup do wellness a fitness centra, zapožičanie županu a wi-fi zdarma.

 

Okrem toho Kúpele Luhačovice v roku 2016 pripravili množstvo zaujímavých pobytov, aktuálne v akcii napríklad Zimná relaxácia do 31. 3. 2016, do tohto termínu tiež Luxusná wellness dovolenka pre dvoch na dve noci. Cena Zimnej relaxácie na 4 noci v termínoch 13. 3. -17. 3., 20. 3. - 24. 3., 27. 3. - 31. 3., je v Kúpeľných penziónoch od 95 Eur (2560 Kč), v Dome B. Smetanu od 138 Eur (3728 Kč). Do 17. 3. Zimná relaxácia v Jurkovičovom dome na 4 noci v cene od 178 Eur (4805 Kč). V marci je v ponuke aj Jarný wellness na 4 noci v troch termínoch, 6. 3. - 10. 3., 13. 3. - 17. 3., 20. 3. - 24. 3.2016 v cene od 220 Eur (5960 Kč). Na jednu noc je pre klientov pripravený pobyt Víkend mini v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hoteli v termíne 12.-13. 3., alebo 19.-20. 3. 2016 v cene 55 Eur (1490 Kč). Čaká na vás aj balíček, ktorý získal v súťaži Veľká cena cestovného ruchu 2015/2016 druhé miesto v kategórií najlepší kúpeľný a wellness balíček s názvom Ve víru tance s Janem Onderem a Lucií Hunčárovou. Je to týždenný pobyt s výukou spoločenského tanca v termíne od 24. 4. – 1. 5. 2016 v cene od 413 Eur (11154 Kč).

 

Kúpele Luhačovice, a. s., sú najnavštevovanejšími moravskými kúpeľmi. Sú tiež najväčšou spoločnosťou poskytujúcou kúpeľné a rekreačné služby v Luhačoviciach. Pravidelne sú oceňované za svoje produkty a služby. Tohtoročnému úspechu, ktorý dosiahli s produktom „Vo víre tanca“, predchádzali tri víťazstvá Kúpeľov Luhačovice za sebou v súťaži Veľká cena cestovného ruchu, v kategórii najlepší kúpeľný a wellness balíček.

 

Akciová spoločnosť Kúpele Luhačovice má v správe 10 luhačovických prameňov, ale aj kúpeľný areál vrátane kúpeľnej kolonády a divadla. Takmer do všetkých liečebných i wellness zariadení, vrátane hotela Alexandria, je privedená prírodná liečivá voda, ktorá je využívaná na uhličité kúpele, rôzne druhy inhalácií, kloktanie a pitné kúry. Celkom je možné poskytnúť cca 60 procedúr rôznych typov. V Kúpeľoch Luhačovice sa liečia ochorenia dýchacích ciest, pohybového aparátu, tráviaceho ústrojenstva, látkovej výmeny (cukrovka), obehového ústrojenstva a onkologické ochorenia. Okrem kúpeľných pobytov je to ideálne miesto pre strávenie wellness víkendov a relaxačných pobytov.

 

Kúpele Luhačovice sú to pravé miesto na zdravotnú dovolenku a oddych aj pre slovenských klientov. Slovenské hranice sú vzdialené iba 27 km, Trenčín 54 km a Bratislava 165 km. Pre slovenských návštevníkov sú tak Luhačovice rovnako dostupné ako slovenské kúpele. A to nielen vzdialenostne, ale aj finančne, či kultúrne. V roku 2015 navštívilo kúpele takmer 33 tisíc klientov, čo zodpovedá roku 2014, ale počet pobytových dní sa zvýšil o 5 %.

 

Ďalšie informácie sú na webových stránkach www.HotelAlexandria.czwww.LazneLuhacovice.cz.

Patrí do vydania