Výlet do Washingtonu s cestovným poistením

Ak vaše cestovateľské chúťky smerujú až do zámoria, neľakajte sa. Môžete si dopriať výlet do Washingtonu za pomerne nízke ceny. Ak ste si mysleli, že všetky vaše úspory z prasiatka poputujú práve na výlet do zámoria, tak ste sa zmýlili. Vy si budete môcť dopriať letenky do Washingtonu za nízke ceny.

 

Kde ale takéto nízke ceny leteniek budete môcť nájsť? Nebudete musieť ísť ďaleko. Stačí vám skočiť na stránku Pelikána, ktorý už po dlhé roky ponúka letenky za pomerne nízke ceny. Väčšina jeho klientov má úsmev na tvári. Sú spokojní so všetkými službami, ktoré ponúka. Uchmatnite si aj vy čím skôr lacnú letenku do Washingtonu a vychutnajte si pohľady na Biely dom, na Kapitol, na Washingtonský pamätník a na mnohé ďalšie budovy. Vychutnajte si Ameriku plnými dúškami spolu s Pelikánom.

 

Poistite sa ešte pred odletom

 Pred odletom bude pre vás veľkou výhodou zaoberať sa poistením. Prečo práve poistením? Určite ste sa niekedy, keď ste cestovali, obávali toho, že sa vám na cestách niečo stratí. Nedajbože sa vám môže stať nejaký úraz! Prečo by nebolo pre vás výhodné vybaviť si ročné cestovné poistenie, ktoré sa vám po finančnej stránke jednoznačne oplatí?

 

Ročné cestovné poistenie poskytuje poistné krytie počas celého roka. Môžete si ho vybaviť bez toho, aby ste niekam behali a odstáli si dlhé rady. Je jedno, či máte 15 rokov alebo 50, môžete si ho vybaviť v akomkoľvek veku. Prečo by ste sa nemali spoľahnúť práve na cestovnú poisťovňu Európska, keď práve ona ponúka najvýhodnejšie ročné cestovné poistenie?

 

Chutné BIO čokolády na cesty

 S cestovným poistením budete za vodou. Tentokrát sa nemusíte obávať o svoju batožinu a o vaše zdravie. Budete si môcť v kľude hrýzť obľúbenú BIO čokoládu. Tak načo sa zbytočne stresovať, milé priateľky? Ak hľadáte výber zdravých čokolád vyrobených len z toho najlepšieho, namierte si to na cafepoint.sk. Okrem káv získate pre seba aj najchutnejšie BIO čokolády. Z týchto čokolád nepriberiete ani gram! Chcete si to vyskúšať? Pribaľte si energetické BIO čokolády na cesty trebárs aj do Washingtonu.

Patrí do vydania