Privítajte jar v neopakovateľnej atmosfére Bardejovských kúpeľov

Príďte si na Veľkú noc oddýchnuť do Bardejovských kúpeľov a zbavte sa tak každodenného stresu v príjemnom prostredí. V dňoch  24. 03. až 29. 03. 2016 kúpele pripravili pre samoplatcov pobyty trvajúce 3 až 5 nocí. Pri Veľkonočnom pobyte na vás ako bonus čakajú tradičné veľkonočné špeciality, uvítací drink, večer „ľudových jedál“ s hudobným súborom, folklórne popoludnie a sprievodný program s malým prekvapením pre každého hosťa. Dvojposteľová izba pre jednu osobu na noc s polpenziou vás vyjde od 43 do 60 EUR, podľa úrovne ubytovania. V cene je každodenný vstup do Wellness Spa, minerálne kúpele,  klasická masáž, parafín a ďalšie služby. Deti do 15 rokov majú navyše ešte 20 % zľavy z cenníkovej ceny. Informovala o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov Tamara Šatanková.

„Neopakovateľná atmosféra veľkonočných sviatkov a začínajúcej jari láka návštevníkov, ktorí sa k nám radi a opakovane vracajú. Stalo sa už tradíciou, že voľno si prídu užiť celé rodiny s deťmi, dvojice, ale i klienti, ktorí tu vychutnávajú samotu a oddych už po niekoľkýkrát. Počas Veľkej noci sú kúpele tradične naplnené najmä domácimi návštevníkmi. Okolie Bardejovských kúpeľov tvorí kúpeľný park, ktorý poskytuje veľký priestor na dlhé prechádzky, či jarnú turistiku v krásnej prírode. Voľný čas v kúpeľoch môžete stráviť naozaj rôzne a okrem kúpania a relaxu aj zábavou či hodovaním,“ povedala T. Šatanková.

 

Dodala, že počas obdobia Veľkej noci budú v predaji iba liečebné pobyty na min. 6 nocí (Štandard, Senior, Extra) a pobyt Veľkonočný. Ostatné pobyty sa počas Veľkej noci nebudú dať objednať. Veľkonočný pobyt je možný aj bez procedúr a to odrátaním - 10 EUR/osoba/noc z cien v cenníku.

 

Až do 24. 3. 2016, pri minimálnej dĺžke pobytu 6 nocí, platia v kúpeľoch mimoriadne akciové zľavy pre samoplatcov z radov seniorov, ale aj pre ostatných klientov. Súčasné akciové zníženie cien je výnimočnou ponukou, s výškou zľavy 15 % a platí pre pobyty SENIOR, ŠTANDARD, OZDRAVNÝ, WELLNESS RELAX a WELLNESS VITAL. Pre pobyt WELLNESS VITALITY platí zľava 10 %.

 

Pri pobyte SENIOR začínajú ceny po 15% zľave pre jednu osobu a jednu noc v dvojposteľovej izbe s ubytovaním economy vo vilkách od 39 EUR. V cene je zahrnuté ubytovanie, stravovanie formou plnej, resp. polpenzie, lekárske vyšetrenie, 3 procedúry denne + 3-krát denne pitná kúra. Celodenné stravovanie je formou bufetov. Zo širokej ponuky ubytovacích zariadení v najvyššej kategórii superior v hoteloch Alexander, Astória, Ozón a Carola, až po standard  a economy vo vilkách, si vyberie naozaj každý. Všetci klienti majú ako bonus denne vstup do WELLNESS SPA – bazénový svet, pravidelný animačný program, medicínske a historické prednášky a vstup na tanečné zábavy.

Týždenný pobyt v programe STANDARD s plnou penziou, šiestimi prenocovaniami, lekárskym vyšetrením, 3 procedúrami, 3 pitnými kúrami denne a každodenným vstupom do wellness zdarma, vyjde v dvojposteľovej izbe jednu osobu od 43 do 59 EUR denne, podľa úrovne ubytovania.

 

Tento rok majú kúpele v ponuke aj mimoriadnu akciu v detskej liečebni Valentína pre osoby sprevádzajúce dieťa na kúpeľnej liečbe: počas mesiacov február, marec, november a december 2016 poskytujú ubytovanie zdarma. Sprievodca si hradí iba stravu (plná penzia) v cene 10 EUR/deň a daň z ubytovania 1 EUR/noc. Zľava platí nielen pre sprevádzanie schválené poisťovňou, ale aj pre sprievodcov bez schváleného návrhu.

 

Bardejovské kúpele patria k najobľúbenejším, najnavštevovanejším a počtom lôžok k trom najväčším slovenským kúpeľom. Zároveň sa hrdia tým, že patria medzi najstaršie kúpele s najdlhšou tradíciou poskytovania kúpeľných služieb. Vychutnávala si ich na liečení v roku 1895 manželka Františka Jozefa I. cisárovná Alžbeta, nazývaná Sisi, ktorej socha sa vyníma v kúpeľnom parku. Pobýval tu aj rakúsko-uhorský cisár Jozef II. (1783), Mária Lujza, neskoršia manželka cisára Napoleóna (1809), ruský cár Alexander I. (1821) a poľská kráľovná Mária Kazimiera Sobieska, manželka poľského kráľa Jána III. Sobieského.

 

Viac informácií na: www.kupele-bj.sk

Centrálne rezervačné oddelenie: Tel.: 054/477 4346, 477 2717, e-mail: rezervacie@kupele-bj.sk, pk@kupele-bj.sk

Patrí do vydania: 
Február 2016