Domáce pleťové masky Japan Gals

Predstavujeme vám jedinečnú radu kosmetických prípravkov, ktoré zahŕňajú najlepšie pleťové masky, aké môžete v súčasnosti na trhu nájsť. Pleťové masky od spoločnosti Japan Gals sú vyrobené s použitím najmodernejších technológií, ktorými je Japonsko preslávené. Voľbou japonských pleťových masiek si vyberáte vynikajúcu kvalitu, najnovšie technológie a masky, ktoré majú mnoho spokojných zákazníkov po celom svete.  Kúpou pleťových masiek si kupujete skutočný poklad, pretože tieto masky obsahujú len to najlepšie špeciálne pre vás. 

 

Látkové masky na tvár – tajomstvo mladosti ázijských žien!

 

Výhody látkových masiek!

Zrejme najdôležitejšia vec – je rýchla hydratácia a sýtosť pokožky pomocou užitočných látok, praktické okamžité vyhladenie mimických vrások a poskytnutie sviežosti pre tvár. Jednoduché a rýchle použitie – žiadne oplachovanie tváre a ďalšie vrstvy krému.

Rad účinných látok – nie je tajomstvom, že počas pol roku, si vaša pokožka „zoberie“ všetko užitočné, čo zahŕňajú výrobky pre starostlivosť. Preto kozmetológovia odporúčajú pravidelne meniť používaný krém a sérum. Pri používaní vícerých druhov masiek, sa u vás objaví skutočne široká oblasť pre experimentovanie!

 

Látkové masky sú veľmi pohodlné pri používaní, nemusíte sa obťažovať rôznymi tubami, fľaštičkami atď. Po použití masky nemusíte tvár oplachovať: prostriedky pre starostlivosť sa úplne absorbujú do pokožky.

 

Čo sa týka zloženia, ktorým je látka naplnená, môžu obsahovať rastlinný kolagén, kyselinu hyalurónovú, extrakt aloe, placentu, a iné užitočné látky.

Už po prvom použití pocítite efekt. Pleť sa začne naťahovať, získava tonus, stáva sa pružnejšou. Pravidelné používanie masiek zjednocuje farebný tón pleti, pridáva žiarivosť pleti, nezanecháva stopy vysúšania, odstraňuje šúpanie pokožky, vyhladzuje vrásky.

 

www.beauty-effect.com

Patrí do vydania: 
Február 2016