Nové pracovné ponuky na dosah

Hľadáte už dlhšiu dobu novú prácu, lenže sa vám doteraz nepodarilo nič nájsť? Pozeráte na internete, pozeráte na úrade práce, avšak žiadna ponuka vám nepadla do oka? Mali by ste jednoznačne zavítať niekde, kde majú tie najlepšie pracovné ponuky, ktoré budú aj vám šité na mieru. Privítajte vynikajúcu personálnu agentúru Atena, ktorá už mnohým ženám a mužom pomohla nájsť vysnívanú prácu, do ktorej chodili s veľkým potešením. Chcete už aj vy nájsť vynikajúcu pracovnú ponuku? Neváhajte a zapínajte internet. Vyberte sa na stránku atena.sk!

 

Chcete pracovať ako opatrovateľka?

Vašim snom bolo pracovať ako opatrovateľka? Túžite sa starať o chorých bezvládnych ľudí, o ktorých sa nemá už kto postarať? Choďte pracovať ako opatrovateľka do zahraničia, poprípade na Slovensko. Personálna agentúra pre vás pripravila tie najlepšie pracovné ponuky na pozíciu starostlivej opatrovateľky. Jednu pracovnú pozíciu si môžete uchmatnúť aj vy. Ak ste sa však rozhodli pracovať ako opatrovateľka v zahraničí, mali by ste si vybrať spôsob cestovania za novým pracovným snom. Aké možnosti máte?

 

Cestovanie autom

Pracovať ako opatrovateľka vyžaduje časté dochádzanie. Najmä vtedy ak pracujete v zahraničí a auto by sa vám hodilo dvojnásobne. Čo keby ste si išli spraviť ešte predtým vodičský preukaz? Jazda autom bude pre vás podstatne pohodlnejšia ako sa trmácať cez mesto peši alebo mestskou hromadnou dopravou. Myslite na svoje pohodlie, myslite na seba a snažte sa absolvovať kurz u najlepšej autoškoly. Ako sa táto najlepšia autoškola volá? Volá sa autoškola Feki. Kontakt na ňu nájdete na stránke autoskola-feki.sk. Dopravte sa na miesto svojho pracovného pôsobenia autom. Alebo by ste chceli lietať?

 

Cestovanie lietadlom

Ak však chcete cestovať lietadlom, mali by ste si vyberať letenky práve tam, kde sú najlacnejšie. My vám ponúkame stránku letenky.sk, na ktorej majú z veľkou pravdepodobnosťou letenky aj práve tam, kam vy potrebujete. Pomerne lacné letenky by ste hľadali márne niekde inde. U letenky.sk ste na správnom mieste. Cestujte za prácou opatrovateľky aj lietadlom.

Patrí do vydania