Môžu silikónové prsia v lietadle vybuchnúť?

Čaká vás prvý let lietadlom, deň predtým sa vám nedarí zaspať, ste nervózna a motýliky v bruchu poletujú ako zbesilé. Veď kto by nebol nervózny, keď za posledný rok bol rekordne veľa leteckých nešťastí. Upokojte sa! Letieť lietadlom je stále najbezpečnejší spôsob dopravy, doprajte si kvalitný spánok. Pred spaním však radšej film Hady v lietadle nepozerajte. 

 

 

 

Radšej počítajte ovečky, aby ste ráno dobre vykročili do vášho veľkého dňa. Hovorí sa, že je dôležité vstať správnou nohou. To je pravda, ale ešte dôležitejšie je vybrať si pohodlné spodné prádlo. Ak si obujete zlé topánky, tie si môžete na palube lietadla vyzuť, ale spodné prádlo? Zvoľte to najpohodlnejšie. Počas cesty na letisko si spomeniete na mýtus, ktorý hovorí, že silikónové implantáty môžu v lietadle vybuchnúť. Nervozita vystrelí na maximálny stupeň, dlane sa vám potia a v bruchu už nemáte motýliky ale kŕdeľ poletujúcich havranov.

 

 

Môžete byť pokojná. Úplne. Zmena tlaku, ktorá sa v lietadle odohráva, s vašimi silikónovými implantátmi neurobí vôbec nič. Nezväčšia sa, nezmenšia sa, nepostrehnete žiadnu zmenu. Pokojne by ste mohli letieť do vesmíru ako kozmonautka so silikónovými prsnými implantátmi ARION a nič by vám nehrozilo. Okrem toho, že by ste mohli onemieť od krásy, ktorú by ste videli. Nikdy nie je neskoro začať si plniť svoje sny, hoci aj letieť do vesmíru. S dnešnými možnosťami prečo nie!

 

 

V prípade, že vám napadla rovnaká otázka, či tlak v lietadle urobí niečo so zväčšenými perami, tak odpoveď je rovnaká: Ste v úplnom bezpečí, nič vám nehrozí. Ak nemáte zväčšené pery, ale rozmýšľate o tomto vylepšení, ktorý vám zvýrazni kontúry, zväčší objem a dodá perám mladistvý vzhľad, ste tu správne. Možnosť zväčšiť si pery a zvýrazniť krásu vašich úst nájdete v našej ponuke služieb. Máte strach, že vaše pery budú po zákroku vyzerať, ako by vás poštípala včela? Starostí môžete rovno zahodiť, pri úrovni služieb, ktoré poskytujeme nič podobné nehrozí.

 

 

Patrí do vydania