Lindex oslávil 60. narodeniny módnou šou so standing ovation

11. septembra oslávila spoločnosť Lindex 60. narodeniny a usporiadala veľkú párty s výnimočnou módnou prehliadkou a živými vystúpeniami svetoznámych umelcov. Oslava sa konala v Gothenburgu a 1 600 hostí si pozrelo módnu prehliadku, na ktorej sa predstavila jesenná kolekcia spoločnosti Lindex; dámske odevy, oblečenie pre deti, spodná bielizeň a LXM – Lindex Man. Predstavenie dizajnovej spolupráce s Jeanom Paulom Gaultierom bolo veľkým finále.

 

 

Prehliadku otvorila ikonická modelka Karen Elson, vystúpila dvojica Icona Pop a na móle sa objavil aj sám návrhár. Ďalšími umelcami, ktorí vystúpili počas prehliadky, boli Agnes, Sophie Ellis-Bextor, Jenny Wilson a Britta Person. Celá módna šou pôsobila ako dokonalé divadelné predstavenie, čoho odrazom boli kreatívne účesy, mejkap, dekorácie, doprevádzané spevom populárnych speváčok. Obecentstvo veľmi zaujali modely damskej a pánskej spodnej bielizne, detské modely a na záver neuveriteľne krásna módna kolekcia, ktorú navrhol pre Lindex modný génius, Jean Paul Gaultier.

 

 

V predaji bude aj ružový náramok, ktorý navrhol sám módny návrhár. Desať percent z predaja kolekcie Jean Paul Gaultier pre Lindex a celý výťažok z predaja ružového náramku bude venovaný Lige proti rakovine na podporu projektov, ktorých cieľom je pomoc ženám bojujúcich s rakovinou prsníka. Kolekcia Jean Paul Gaultier pre Lindex bude v predaji od 8. 10. v Bratislave v Poluse, v Nitre – Mlyny a v Košiciach – Optima. Predaj online na  www.lindex.com  

 

 

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania