Jednoducho Gentleman

Vyšportované telo, šik strih vlasov, svieži vzhľad, dobrý outfit, kvalitné hodinky a príťažlivá zmyselná vôňa. Jar prichádza a odkladáme teplé oblečenie. Bohatá ponuka pánskeho oblečenia F&F jar/leto 2014 je skutocne svieža, praktická, farebná z veľmi príjemných materiálov s nádychom exotiky. Doprajte si letnú vônu CK one summer v limitovanej edícii, ktorá je žiarivá, bezstarostná a osviežujúca. Zaujať prítomné dámy môžete aj s novou vôňou Zippo Dresscode Black v tvare ikonického zapaľovača, ale aj s novou vôňou Beckham Intense Instinct, či Bruno Banani. Stačí sa správne naladiť, zabávať sa a užívať si sladký život so všetkým, čo k nemu patrí.

 

 

Kvalitné hodinky z ruky neodkladajte. Priťahujú pohľady plážových krásavíc. Či už si vyberiete elegantný dizajn švajčiarskych hodiniek Zenith El Primero Calibre 410, vyrobených v limitovanej edícii 500 kusov, alebo hodinky Pilot Montre d’AÉronef Type 20 GMT 1903, ktorých produkcia je limitovaná na 1903 kusov, každopádne upútate pozornosť na vašu ruku. Modely boli predstavené v Ženeve na výstave SIHH Ženeva 2014.

 

Monitor Audio Airstream A100

 

Anglický výrobca highendových reproduktorov Monitor Audio vložil 40 rokov skúseností, štýl a technológiu 21. storočia do zariadenia Airstream A100, ktoré bezdrôtovo prehráva hudbu z akéhokoľvek zdroja cez funkciu Apple Airplay a DLNA. Cena za set s reproduktormi MASS10 je 650 eur. www.niomcom.sk, www.monitoraudio.sk

 


Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania