ALO diamonds Avion Bratislava

ALO diamonds rozšírilo od minulého mesiaca svoju rodinu designových butikov aj na Slovensku. Po ALO Hilton Košice a ALO Eurovea Bratislava otvorila spoločnosť v piatok 10.05.2013 svoj v poradí už tretí butik na Slovensku, ALO Avion Bratislava. Celkovo sa na Slovensku a v Českej republike nachádza už 8 butikov a deviaty je v americkom Miami.

 

Ako všetky butiky spoločnosti, tak i tento má svoj jedinečný design a farebné prevedenie. Celým interiérom butiku sa preplieta tmavo modrá, veľmi sýta farba, v kombinácii s čiernou a zlatou farbou. Ich vzájomná súhra dodáva celému priestoru nádych luxusu a punc výnimočnosti.

 

 

Všetko zariadenie, ako vitrínky, nábytok, pult, koberec, závesy či osvetlenie, navrhol osobne majiteľ spoločnosti, pán Alojz Ryšavý. Jeho vkus a zmysel pre detail sa teda neodráža len v nadčasových šperkoch ALO diamonds, ale aj v designe butikov. Atmosféru, kde sa snúbi krása, štýl a elegancia dopĺňajú drobné detaily s kvetinovými vzormi, pre spoločnosť tak typické.

 

 

Svet briliantov a drahých kameňov ALO diamonds je vďaka novému butiku opäť o krok bližšie k u svojím zákazníkom. Príďte sa inšpirovať večnou krásou exkluzívnych šperkov aj Vy a vychutnajte si atmosféru luxusu a krásy.

 

 

Patrí do vydania