Lanvin ME

ME je originálna dámska vôňa inšpirovaná a zrodená z kúzla značky Lanvin a talentu Albera Elbaza. „Žena ME je silná osobnosť, čo neznamená, že je individualistka či narcistka. Je osobnosťou v tom, že myslí na seba. Venuje pozornosť tomu, kým je, čo si oblieka a nesnaží sa prispôsobovať iným. ME je parfum vytvorený ako dar, ktorým žena obdaruje samú seba.“ Alber Elbaz

Keď skvelý dizajnér, akým Alber Elbaz je, sľúbil ženám štýl a ešte viac štýlu, rozhodol sa vytvoriť parfum, pri ktorom sa riadil rovnakými požiadavkami a ideami ako v svojej móde. Je venovaná všetkým ženám, ktoré obdivujú módne diela Albera Elbaza, je sofistikovaná, rozmarná, iná, vyžaruje z nej nekonvenčnosť, je výrazná, asertívna a zmyselná. Nachádza sa niekde na rozmedzí módneho narcizmu a sebavedomia, odmieta všetko to, čo bráni predstavivosti. Hlása heslo:

buď sama sebou, buď ME

Zobrazuje ženu Lanvin, ktorá je spontánna a vie, čo chce, pričom ostáva rafinovaná a ženská. „ME je viac ako vôňa. Je to skutočný príbeh, vyjadrený jednotlivými tónmi. Je to výsledok pocitov, ktoré všetky zložky vyvolávajú, očarujúca melódia zmyslov,“ vysvetľuje Alber Elbaz. Vôňa odhaľuje svoje delikátne kvetinové tóny s dynamikou aj hĺbkou. Dominantnú harmóniu koreňa sladkého drievka a černíc dopĺňajú ovocné tóny v úvode, vášnivé tóny srdca (najmä tuberózy) a opojný základ. „Chcela som vytvoriť vôňu so žiarivou zmyselnosťou, ktorá by pôsobila návykovo, ale zahŕňala by elegantný podpis.“, vysvetľuje Domitille Bertier a dodáva: „Zároveň som chcela do vône vniesť dotyk modrej farby Lanvin, a to je dôvod, prečo esencia obsahuje akcenty černíc.“ hovorí parfumérka Domitille Bertier.

Okúzľujúca, zmyselná a módna. ME je elegantná, parížska aj štýlová. Je komplexná, ako každá osobnosť. Znamená zrodenie novej vône s výraznou, originálnou a očarujúcou identitou, a zároveň vás uisťuje, že ste ženou Lanvin.

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania