Snažíte sa utajiť svoj vek? Darí sa vám to? Čo všetko preto robíte? Používate ten pravý mejkap, ktorý vám pri utajovaní veku pomože?

10 najvtipnejších príspevkov odmeníme balíčkom dekoratívnej kozmetiky ASTOR a riasenkou Big&Beautiful LovelyDoll. Svoje príspevky posielajte na email redakcia@beautywoman.sk do konca apríla 2013. Tie najvtipnejšie uverejníme na www.beautywoman.sk a samozrejme aj výherkyne úžasnej dekoratívnej kozmetiky ASTOR, ktorej tvárou je krásna modelka Heidi Klum.

 Pomôcka

 

Zastavte starnutie s novým mejkapom od ASTOR

Žiarivý mejkap proti starnutiu Lift Me Up od Astor, je výrobok novej generácie 2v1. Obsahuje energizujúce sérum a žiarivý mejkap, vďaka čomu bude vaša pleť rozjasnená, prekryje všetky nedokonalosti a zároveň spevní pleť a kontúry tváre. Okamžite budete vyzerať mladšie a sviežo. Predsa obsah kyseliny hyaluronovej a vitamínu E, ktoré sa v mejkape nachádzajú, sú zárukou mladého a sviežeho vzhľadu. Mejkap Lift Me Up od Astor vám zaručene pomôže utajiť svoj vek. Už teraz môžete vyzerať mladšie.

 

Riasenka Big&Beautiful LovelyDoll

Chcete mať riasy ako bábika? Chcete mať dramatický vzhľad očí s riasami ako vejáre? Tak práve pre vás je určená nová riasenka od ASTOR Big&Beautiful LovelyDoll. Inovatívna textúra s obsahom kolagénu a rastlinného vosku vyživuje a posilňuje riasy. Jedinečná, zaoblená kefka zachytí každú riasu a vytvorí skvelý objem a vrchná časť v tvare guľôčky natočí riasi do neuveriteľných kriviek. Ste pripravená stať sa bábikou?

 

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania