Na pleť treba myslieť už v mladosti

Pleť ženy sa začína meniť po 25. roku života. Objavujú sa prvé vrásky, pleť stráca svoju pružnosť, vyzerá unavene a trvá jej dlhšie, kým sa po namáhavom dni opäť zregeneruje. Potrebuje novú dávku energie.

Vedci laboratórií NIVEA dokázali, že dôležité procesy v pleti, ktoré významne ovplyvňujú jej starnutie, je možné oživiť včasným dodaním pleti vlastného kreatínu. Mladá pleť obsahuje kreatínu dostatok. So zvyšujúcim sa vekom sa však jeho množstvo v pleti znižuje a v dôsledku toho dochádza aj k úbytku energie v bunkách. Kreatín pôsobí na unavenú pleť ako energetický nápoj. Rýchlo zhromažďuje energiu, uchováva ju a dodáva potom presne do tých vrstiev pokožky, kde je práve potrebná.

Práve teraz predstavuje NIVEA VISAGE nové multiaktívne povzbudzujúce krémy s obsahom kreatínu. Multiaktívne povzbudzujúce krémy NIVEA Visage využívajú unikátnu „kreatínovú“ technológiu a stimulujú prirodzenú schopnosť pleti zachovať si krásny vzhľad.
Denný multiaktívny povzbudzujúci krém NIVEA Visage naviac obsahuje UVA–UVB ochranné filtre so zdokonalenou UVA ochranou a ochranným faktorom 8, ktoré chránia pleť pred predčasným starnutím spôsobeným vplyvom slnečného žiarenia. Pani Viera Sarragová, kozmetička značky NIVEA, hovorí o ďalších benefitoch denného multiaktívneho povzbudzujúceho krému NIVEA Visage: „Je to krém ľahkej konzistencie, ľahko sa nanáša, nezanecháva mastné stopy. Má veľmi jemnú vôňu. Odporúčam ho ako podkladový krém pod mejkap. Je veľmi vhodný aj pri rozšírených cievkach.“
Zloženie Nočného multiaktívneho povzbudzujúceho krému NIVEA Visage je obohatené o vitamín A, ktorý zbavuje pleť škodlivých látok, ktoré sa v nej nahromadili počas dňa, a urýchľuje prirodzené regeneračné procesy. Pleť je potom každé ráno svieža, odpočinutá a hodvábne jemná. Pani Sarragová dodáva: „Nočný multiaktívny krém NIVEA Visage má nádhernú príťažlivú vôňu. Pri extrémne suchej pokožke sa môže použiť aj cez deň, pleť je jasnejšia a jemnejšia už po niekoľkých dňoch používania.“
Ľahká, kvetinovo-ovocná vôňa s nádychom vanilky, pižma a santalového dreva zvýrazňuje eleganciu nových multiaktívnych povzbudzujúcich krémov NIVEA Visage. Sú v ponuke v luxusných perleťových dózičkách s pumpičkou a dávkovačom, čo umožňuje stopercentné využitie obsahu výrobku.

Denný multiaktívny povzbudzujúci krém NIVEA Visage, 50 ml, 421 Sk
Nočný multiaktívny povzbudzujúci krém NIVEA Visage, 50 ml, 432 Sk