Horoskopy

Horoskopy

Október 2012

 

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Čas, keď sa ozve vaše zdravie a bude si žiadať vašu starostlivosť. Nečakajte, až sa ozve choroba, postarajte sa o prevenciu. A že nemáte čas na pohyb alebo prechádzky ? Koľko myslíte, že vaše telo vydrží, keď sa oň nepostaráte?

Láska: Vo vzťahoch prichádza obdobie porozumenia a lásky. No ak čakáte iba na partnerovu iniciatívu alebo jeho impulz či prvý krok, potom sa tej pohody asi nedočkáte. Obaja rovnakým dielom. Aj v dobrom, aj v zlom.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: A zas prichádza aktívny a rozhýbaný čas na to, aby ste sa chopili činnosti a aktívne sa venovali tomu, čo vám prinesie úspech a víťazstvo. Plné energie, ale aj nápadov. Využite to a nenechajte odísť príležitosť bez povšimnutia.

Láska: Čím si stále ubližujete? Každý z nás má určitý mechanizmus, ktorým si sám sťažuje svoj život, a myslí si, že to tí druhí sú nevďační alebo krutí. Skúste odhaliť presvedčenie, ktoré vás vrhá do krutosti k samej sebe, a vytvorte to, čo naozaj chcete.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Nielen vaša inteligencia a rozhľad je zárukou množstva kontaktov, ktoré môžete využiť pri dosahovaní svojich cieľov. Teraz je potrebná hlavne vaša zainteresovanosť na vzťahoch, ktoré chcete rozvíjať pre obojstranné naplnenie.

Láska: Aj v partnerskom živote sa pohybujete priamo a jasne. Je to aj vhodné obdobie na vyjasnenie si prípadných konfliktov. Ak nič také neriešite, potom je vhodný čas na naplánovanie ďalšieho spoločného života.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Tak teraz sa konečne uvoľníte a oslobodíte od vlastných strachov aj obáv. Znie to podozrivo? Nuž buď to využijete, alebo pochopíte, že sloboda je tu aj pre vás a nemá nič spoločné s nezodpovednosťou a sebectvom.

Láska: Vy viete o láske svoje, a ak to nepreženiete do prílišného obetovania a starostlivosti o dobro svojich milovaných, tak vás čaká veľmi pekné obdobie.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Je na čase skončiť s tým, čím sa vy samy dokážete vnútorne trápiť, i keď hráte rolu vyrovnaného a silného človeka. Nemusí nikto vedieť o tom, čo prežívate, no začnite byť samy sebe láskavým priateľom.

Láska: Nech to vyzerá akokoľvek zvláštne, váš partner, terajší alebo budúci, ak ste nezadané alebo single, vám prinesie omnoho viac uvedomenia, o čom je váš život, než kedykoľvek predtým. Nechajte sa inšpirovať.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Teraz by ste mohli požiadať o pomoc alebo si dať pomôcť s vašou prácou či starosťami. A uvedomte si jedno, nikto sa na vás tak prísne nepozerá ako vy sama.

Láska: Vo vzťahu vás viac budú zamestnávať materiálne starosti. Ako financovať základné potreby domácnosti a či zostáva aj záloha na neočakávané výdavky. Možné sú konflikty pre financie.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Ako na vás pôsobia iní a ako sa dokážete vyrovnať s celkom odlišnými názormi tých, s ktorými spolupracujete? To bude témou vašich rozhovorov, ale aj nerozhodnosti v tomto období.

Láska: Vo vzťahoch dôjde k situácii, v ktorej sa ukáže, či ste naozaj tá, ktorá väčšinou iniciuje dianie vo vašom vzťahu, a partner zdatne odoláva, alebo je to naopak. Ste schopní spolu nájsť spoločnú reč?

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Je veľmi pravdepodobné, že sa vo vašom živote schyľuje k zmene, ktorá sa týka posledných pár mesiacov. Buď je to niečo, čo vo vás pomaly kvasí už pár mesiacov, alebo dávny sen, ktorého realizácia sa práve začína.

Láska: Niekedy sa stane, že určitá časť života naberie potešiteľné smerovanie, zatiaľ čo iná sa skomplikuje. A u vás sa pravdepodobne skomplikuje partnerský život, pretože už nie ste tou, ktorou ste boli vtedy, keď sa začal váš vzťah. Čo s tým urobíte?

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Osobný odstup od záležitostí v práci vám môže ukázať inú perspektívu, než na ktorej ste doteraz ľpeli. No ak ide o otázku prežitia a závislosti od terajšieho príjmu, zrejme vás tieto slová nijako nenadchnú.

Láska: Vo vzťahoch možno budete mať problém prispôsobiť sa rýchlemu sledu udalostí, no nemali by to byť žiadny horor, ale posun, na ktorý ste už dlhšie čakali.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Ste spravidla veľmi racionálne a praktické, no teraz sa siahne na vaše citlivé srdce, a bude prínosom pre všetkých, keď odhalíte, kto za to môže. No hlavne pre vás. Nie ste stroj.

Láska: Obdobie, keď sa zrejme viac stiahnete do seba a prejavy náklonnosti obmedzíte. Možno len potrebujete čas osamote, aby ste si v sebe urobili poriadok a ujasnili si priority vo vzťahu.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Pokračujte vpred, i keby ste mali zmeniť miesto pobytu alebo typ práce. Dobrodružstvo vás láka a to je to, čo môžete teraz využiť.

Láska: Nuž aj tu omnoho viac záleží na tom, ako sa zachováte vy, než čo urobí partner. On bude mať zrejme iba dve možnosti. Buď súhlasiť a prispôsobiť sa, alebo nesúhlasiť a prispôsobiť sa. To nie je vtip. A vy to viete.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Čím viac sa obmedzujete a dusíte svoj prirodzený prejav zo strachu alebo pochybnosti o svojej hodnote, tým viac vo vás bude rásť nespokojnosť. Tvorte, ste jedinečnou bytosťou s vlastným potenciálom. Čo na tom, že je iný než u ostatných?

Láska: Dokážete sa naladiť na partnera bez slov. Dokážete vnímať to, čo nepovie. Ale takisto dokážete uveriť ilúzii a snom. Nájsť tú správnu mieru medzi oboma polohami je teraz podstatné pre vaše bezpečie.

 

Autor
Ivona Nedobová
Patrí do vydania