CHANEL Spring-Summer 2012 Haute Couture Show´s Makeup

Interview - Peter Philips, kreatívny riaditeľ pre CHANEL mejkap

Pri vytváraní mejkapu k módnej kolekcii jar-leto 2012 Haute Couture som sa rozhodol zamerať na oči a dodať perlový dotyk nechtom. Farba bola modrá. V kombináciii s účesmi najlichotivejším a najmodernejším riešením pre modelky bol jednoduchý výzor - oči ako „uhlie“, ale namiesto čierneho uhlia, som vytvoril „modré uhlie“. 

Bleu Aérien je nová, veľmi intenzívna modrá ceruzka na oči, ktorú som aplikoval na kontúry oka. Vytvoril som dva nové odtiene Illusion dÓmbre. Odtieň Apparition je intenzívny, sivkasto modrý, ktorý som naniesol nad ceruzku na viečka očí tak, že sa postupne strácal, zjemňoval k vonkajšiemu kútiku oka, a Destination je bledý strieborno-saténovo-modrý odtieň, ktorý som použil na vnútorný kútik oka a veľmi jemne pod obočie. Vzhľad očí som ukončil nanesením čiernej maksary Inimitable Intense - Black a s tmavo modrou linkou Crayon Khôl - Marine, ktorú som naniesol na vnútornú časť spodného očného viečka. Na nechty som vytvoril bledý, perlovo-modrý odtieň Le Vernis - Sky Line. Je to prekrásny, ľahko nanášateľný perlový odtieň, ktorý sa vynikajúco hodí k odtieňom modrej, ktoré Karl použil na túto Haute Couture kolekciu.

 

Kozmetické výrobky CHANEL, ktoré použil Peter Philips pri mejkape modeliek

 

Pleť - Hydra Beauty Serum

Perfection Lumiere, Eclat Lumiere, Correcteur Perfection, Poudre Universelle Libre

Oči - ILLUSION D´OMBRE, Apparition, Destination - Exklusive Collection LE CRAYON YEUX Bleu Aérien - Exclusive Collection

Stylo Yeus Waterproof Marine Nº30

Le Crayon Khol Marine Nº63

Crayon Sourcils

Mascara Inimitable Intense Noir Nº10

Recourbe Cils De Chanel

Líca - Joues Contraste Rose Ecrin Nº68

Pery - ROUGE COCO BAUME - 2012 Spring Collection

Crayon Levres Natural Nº34

ROUGE COCO Superstition Nº38 - 2012 Spring Collection

Nechty - LE VERNIS Sky Line - Exclusive Collection

 

Exkluzívna kolekcia BLUE ILLUSION bude v predaji na vybraných miestach od júla 2012.

 

Patrí do vydania