Horoskopy

Horoskopy

APRÍL 2012

 

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Ste presne v období, keď sa práve vám ponúkajú šance na začatie niečoho nového alebo na pokračovanie v už začatých záležitostiach. Pokojne riskujte a odvážte sa urobiť aj nezvyčajné kroky. Váhanie by teraz bolo chybou.

Láska: Vo vzťahoch sa vám bude dariť, ak všetko, čo riešite alebo chcete presadiť, budete prezentovať jasne a bez bočných úmyslov. Emócie vám moc nepomôžu, používajte zdravý sedliacky rozum.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Osloboďte sa od záväzkov, ktoré vás zotročujú. Samozrejme, že sa nedá ihneď všetko hodiť za hlavu, a o to ani nejde. Len nájdite voľnejší prístup k povinnostiam, aby ste sa nestali iba otrokom vecí alebo povinností.

Láska: Ak ste v začínajúcom vzťahu, tak toto obdobie bude hravým predvádzaním sa, ale aj súťažením o vzájomnú priazeň. V trvalých vzťahoch môže nastať aktívnejšie obdobie merania síl. Aby nedošlo ku konfliktu, tak si z tohto zápolenia urobte zábavu.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Je čas rozdávať a byť láskavými radkyňami a štedrými priateľkami. Aj v práci sa môžu viac hodiť dobré rady než boj o to, kto má pravdu. Buďte diplomatky a sem tam môžete pomôcť len tak pre radosť a nie za protihodnotu.

Láska: Môže to byť obdobie absolútnej nevšímavosti a ľahostajnosti iba preto, že vás niečo na konaní partnera tak otrávilo, že nemáte chuť sa vôbec do ničoho angažovať. Ak to bude trvať dlhšie ako mesiac, potom to nebude len partnerova chyba alebo jeho konanie.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Pre vás teraz platí – ako sa do hory volá, tak sa z nej ozýva. Ak máte dlh voči niekomu, asi ho budete musieť splatiť čo najskôr. Alebo sa vám vráti niečo veľmi príjemné, na čo už ste aj zabudli. Alebo oboje naraz.

Láska: Vo vzťahoch máte teraz veľké šance vytvoriť alebo zariadiť všetko, čo chcete. Ste strojcom svojho šťastia a môžete dopomôcť k šťastiu aj iným. Ste omnoho cennejšie než si myslíte.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Mali by sa k vám dostať nejaké zaujímavé ponuky, ktoré vás nebudú stáť príliš veľa námahy. Nechajte si všetko vysvetliť a skúste k tomu pristupovať menej vážne a predovšetkým s radosťou. Nakoniec vám to môže priniesť aj finančnú províziu.

Láska: Všetko vo vzťahu teraz závisí od vašej komunikácie a úprimnosti. Úprimnosť znamená – bez dvojitej hry s čistým úmyslom a srdcom. A ak to partner nevezme, potom viete, že to už nie je pre vás to pravé.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Trochu ťažšie obdobie, keď si budete musieť zahryznúť do jazyka a preniesť sa cez srdce bolesť z odchodu. Možno to bude zamestnanie, možno pracovné zaradenie a možno len strata určitých výhod. Nebude vás to tešiť, ale život sa tým nekončí a zas prídu lepšie časy.

Láska: Ani vo vzťahoch nebudete veľmi jasať. Ak sa však tieto emocionálne stavy opakujú už dlhší čas, bolo by vhodné sa s niekým poradiť, aby ste nepadli do depresie, ale konečne našli východisko z podobných nepríjemností.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Všetko sa odohráva veľmi rýchlo. Postarajte sa o to, aby ste mali prehľad a aby ste z toho dokázali vyťažiť maximum. Aby ste stíhali všetko v pohode, mali by ste si jasne pre seba stanoviť priority a ciele. To vás udrží v bdelosti.

Láska: Koľko z vašich myšlienok týkajúcich sa vzťahu je negatívnych a koľko pozitívnych? Koľko z nich sústreďujete na želania a koľko na realitu a na to, čo sa skutočne odohráva? Ak má vyššie skóre to pozitívne, potom je s vami radosť byť. Ak je to opačne, mali by ste s tým niečo robiť.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Tak v tomto období hýbete udalosťami nielen pracovne, ale aj v súkromnej sfére. Mali by ste presne vedieť, kde a ako zatlačiť, kde povoliť a koho podporiť. Nejde o špekulácie, ale o naladenie sa na okolitý svet vzhľadom na vaše danosti a ciele. Veľa šťastia. Splývať s prúdom je umenie, ktoré teraz ovládate.

Láska: Aj vo vzťahoch sa na vás usmieva šťastena. Buďte vďačné za všetky dary, ktoré vám život prináša, a buďte si isté, že aj to zlé si život odnesie a všetko sa raz skončí. Aby sa mohlo zas začať niečo nové a lepšie.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Dokážete inšpirovať ľudí vo vašom okolí. Ak vám niekto pre vás dôležitý nerozumie, vysvetlite mu to jeho rečou. Ste dosť inteligentné na to, aby ste to zvládli a získate tak cenného spojenca.

Láska: Vo vzťahu teraz buďte opatrné. Pravdepodobne sa nebudete vedieť zorientovať medzi tým, čo je pravda a čo lesť. Nedajte sa zatiahnuť do konfrontácie, a ak bude treba, radšej zvoľte taktický ústup. Ono sa to nejako vyrieši.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Ak ste ešte stále v takých istých podmienkach ako pred pol rokom a ani nepríjemnosti vás neprinútili urobiť zmenu vo vašom živote, teraz sa jej nevyhnete. Nebude to dobrovoľné, ale potrebné. To oceníte o pár mesiacov.

Láska: Aj keď sa otriasajú základy vašej existencie, nie je všetko také zlé, ako sa obávate. Prílišné vyčerpanie udalosťami vás robí precitlivenými, a to sa môže prejaviť hlavne vo vzťahu. Ak sa dá, pokúste sa nezničiť si aj vzťah.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Je to obdobie, keď bude lepšie počkať s rozhodovaním. Máte radi jasno a už včera bolo neskoro? Tak tentoraz sa neponáhľajte. Niekedy je lepšie sa rozhodnúť pre váhanie. A to je váš prípad.

Láska: Vo vzťahu sa to zas hýbe a asi aj dosť rýchlo. Či už ste to rozbehli vy, alebo sa partner pridal, na tom nezáleží. Môžete aj zariskovať. Nechajte sa strhnúť vírom elánu a užite si to.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Niečo dôležité sa vo vašom živote zastavilo a nehýbe sa to žiadnym smerom? Nuž zrejme veľmi ľpiete na svojich doterajších postojoch a tak vám život naznačuje, že treba niečo v sebe zmeniť. Čo vám je zaťažko obetovať?

Láska: Ak sa zahrávate s ohňom, musíte si dať veľký pozor, aby ste sa nespálili. Pozor na pokušenie zneužiť svoj vplyv alebo prekročiť správnu mieru.

 

Patrí do vydania