Dodajte svojim vlasom výživu zvnútra

Na kvalitu vlasov, ich hustotu, lesk a prirodzenú krásu vplýva počas roka viacero vútorných a vonkajších faktorov. Medzi vnútorné môžeme zaradiť správne zloženie stravy bohaté na dostatok vitamínov a minerálov a iných dôležitých živín, ktoré sa nachádzajú v potravinách, ktoré konzumujeme, a takisto môže na kvalitu vlasov vplývať aj ochorenie alebo rôzne hormonálne zmeny prebiehajúce v organizme.

Medzi vonkajšie faktory patrí, samozrejme, aj počasie, striedanie teploty vzduchu, nadmerne vykurované priestory a klimatizácia. Aj keď sa veľmi snažíme robiť všetko preto, aby boli naše vlasy vždy krásne a zdravé a skrášľovali náš zovňajšok, nie vždy sa nám to podarí. Hľadáme riešenia v používaní nových a kvalitnejších kozmetických prípravkov, ale kvalitu a vzhľad našich vlasov si môžeme zlepšiť užívaním vhodných doplnkov výživy značky innéov, ktoré si môžeme kúpiť výhradne v lekárni.

 

innéov hustota a objem vlasov je prvý doplnok výživy proti vypadávaniu vlasov a na zväčšenie objemu vlasov s taurínom, ktorý chráni vlasový vačok. Ďalej obsahuje katechiny zo zeleného čaju a semienok hrozna na posilnenie mikrocirkulácie, v dôsledku ktorej sa dostávajú živiny do vlasových vačkov. Výnimočnou zložkou je zinok, ktorý je nevyhnutný na tvorbu keratinu, základného stavebného materiálu vlasov. Počas užívania dvoch tabletiek denne počas troch mesiacov sa výrazne obmedzí vypadávanie vlasov až o 73 % a objem vlasov sa zväčší až o 72 %.

 

innéov hustota a objem farbených vlasov je koncentrovaný doplnok výživy proti vypadávaniu farbených vlasov. Prípravok obsahuje aminokyselinu taurin, ktorá pôsobí na lepšie ukotvenie vlasov vo vlasových vačkoch, vitamín B, ktorý podporuje syntézu keratínu a aktívne sa podieľa na tvorbe vlasového vlákna. Olej zo zrniečok čiernych ríbezlí obsahuje esenciálne omega 3 a omega 6 mastné kyseliny, ktoré dodávajú farbeným vlasom lesk a výživu a navyše obsahuje vitamín C a E. Po dvoch mesiacoch užívania doplnku výživy innéov až 90 % žien zaznamenalo zníženie vypadávania farbených vlasov, viac lesku, intenzívnejšiu farbu aj po mesiaci bez užívania doplnku výživy innéov.

 

innéov pre mužov proti vypadávaniu vlasov obsahuje štyri aktívne látky, ktoré účinne pôsobia proti štyrom biologickým príčinám vypadávania vlasov u mužov. Na aktivitu enzýmov účinne vplývajú fytosteroly z borovice a zinok, proti tuhnutiu vlasového vačku patentovaný taurin, ktorý účinne pôsobí proti nadmernej produkcii kolagénu. Proti zápalu vlasového vačku účinne pôsobia polyfenoly z čaju, a na podporu mikrocirkulácie a zásobovanie vlasových papíl potrebnými výživnými látkami účinne pôsobia polyfenoly z hroznových semienok.

 

Všetky doplnky výživy innéov boli vyvinuté na základe dlhodobej spolupráce vedcov spoločnosti Nestlé a L´Oréal.

 

Patrí do vydania