Horoskopy

Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Postarajte sa o svoje priateľstvá. Možno práve dovolenkové obdobie vám prinesie príležitosť byť s priateľmi alebo nadviazať nové priateľstvá, ktoré budú pre váš ďalší život veľmi dôležité. Buďte takým priateľom, akého by ste si želali mať vy.

Láska: Budete mať dosť príležitostí buď na nadviazanie nového vzťahu, alebo na utuženie doterajšieho. Buďte iniciatívne a podporte svojou ochotou dať svojmu vzťahu reálny zmysel a význam.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Téma spolupráce vás bude prenasledovať na každom kroku a dostanete sa do situácií, keď budete mať možnosť vidieť jej rôzne formy, ale aj rôzne deformácie. Je to len na to, aby ste prehodnotili svoj štýl spolupráce a vyťažili z nej to najviac pozitívne, čo dokážete.

Láska: Vo vzťahu sa dostanete do nového štádia buď vďaka novým povinnostiam, alebo zmenou situácie, v ktorej ešte nemáte dostatok skúseností. Chvíľu potrvá, než sa zabývate v tom novom, čo sa môže prejaviť aj väčšou nervozitou.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Tak teraz sa vám otvorí niečo, po čom ste už dávno túžili alebo čomu ste už prestali veriť, že akurát vám sa také niečo môže pošťastiť. Buďte pozorné a rozvážne, aby ste si šťastie neodplašili nevšímavosťou alebo unáhlenosťou.

Láska: Vo vzťahu sa síce nič extra diať nebude, ale práve to môže byť v čase dovoleniek príjemné, lebo budete mať do činenia s tým, čo už poznáte, a nič nebude odvádzať pozornosť od toho, čo si naplánujete.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Obdobie, keď budete musieť dokázať svoju spoľahlivosť, ale aj ochotu hýbať sa dopredu. V pracovnej sfére by ste mohli porozmýšľať o tom, ako by sa dali lepšie využiť vaše schopnosti, a ďalej sa rozvíjať.

Láska: Čas vziať do rúk vzťah a aktívne ho pretvárať. Ukážte svoju akčnosť a aj schopnosť vytrvať v tom, čo je pre vás dôležité, a prejaviť svoje potreby. Ste síce veľmi citlivé, ale to neznamená, že žijete len preto, aby tí druhí boli šťastní.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Z toho, čo sa teraz bude diať vo vašej kariére síce nebudete mať okamžité výsledky, ale teraz je potrebná trpezlivosť a čas na to, aby ste dôkladne vystavali piliere, ktoré budú stabilným základom.

Láska: Vo vzťahoch by malo byť pohodové obdobie podporujúce oddych a uvoľnenie z pracovnej sféry a strávenie ozaj príjemnej dovolenky bez starostí a v komforte, ktorý ste si ochotné dopriať.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Budete stáť pred dôležitou voľbou, ktorá so sebou nesie veľkú výzvu. Akú? Či si naozaj uvedomujete, čo je pre vás skutočné šťastie a či ste ochotné zbaviť sa zlozvykov, ktoré vám bránia práve v tom, čo si prajete.

Láska: Aj vo vzťahu vám život prinesie výzvy, aby ste skončili so správaním, ktoré vám ubližuje a za ktoré dávate vinu partnerovi. Možno dôjde aj k veľkému konfliktu len preto, aby sa vám potom vyjasnili vaše priority.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Buď sa stretnete s niekým, kto vám poodhalí hlbšiu podstatu života, alebo zažijete niečo, čo vás prinúti sa nad tým zamyslieť a nabrať trochu iný smer. Veľa udalostí má hlbší význam, než im vy prikladáte, a naopak, sú veci, ktorým zbytočne dávate moc nad svojím životom.

Láska: V tomto období ste zrejme vy tou hnacou silou udalostí vo vašom vzťahu. Ak to tak je, buďte múdrou kráľovnou a oceňte svojho partnera. Ocenením dosiahnete viac ako kritikou a nespokojnosťou.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Pokúste sa v situácii, v ktorej vám pôjde o veľa, zachovať si chladnú hlavu a argumentovať jasne bez potreby ublížiť tomu, kto vás chce vyhodiť zo sedla. Stačí, ak sa k invektívam nebudete vyjadrovať a len plynulo budete pokračovať vo svojich argumentoch.

Láska: Ak sa vám stane, že z pracovných problémov nebudete vedieť vyjsť ani v spoločnosti partnera, možno vám pomôže, keď si uvedomíte, že on nie je vaším nepriateľom. Ste predsa spolu z iného dôvodu a ten si pripomeňte aspoň v mysli.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Naďalej trvá aktívne obdobie a akoby ste mali stále prebytok energie. Tak len opatrne, aby ste si ani počas dovolenky prílišnou aktivitou neublížili.

Láska: Vo vzťahu sa niečo zasekne akoby na mŕtvom bode a zrejme sa vám to nebude hodiť, lebo prekypujete energiou. Nechajte to odležať, potrebuje to čas a ani vaša snaha to nerozhýbe. Ak nebude iného východiska, strávte dovolenku bez partnera, on bude mať pravdepodobne úplne inú predstavu o nej než vy.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Mali by vám ísť veci od ruky a aj keď ste možno mali pochybnosti o tom, či dobre dopadne to, čo robíte, už by ste mali vidieť prvé pozitívne výsledky. Ak však stále opakujete to isté bez akejkoľvek inovácie, zo zvyku, tak je to asi inak.

Láska: Aj vo vzťahu môže dôjsť k vzájomnému meraniu síl, ale ak to zostane na úrovni inšpirácie a humoru, potom sa zrejme dobre zabavíte a aj sa nasmejete. Horšie to bude vtedy, ak pôjde o provokáciu a dokázanie, že ten druhý má menšiu cenu než vy.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Buď nemáte ešte dosť informácií o situácii, v ktorej sa teraz neviete zorientovať, alebo v nej potláčate a dosť dôležitú časť seba a neprejavujete ju, a preto sa cítite ako v klietke. Stačí, keď vy samy prídete na to, čo skrývate pred okolím.

Láska: Aj vo vzťahu to bude komplikovanejšie asi preto, že je viac záležitostí, ktoré vám robia starosti a nepohodu, takže budete mať málo porozumenia pre partnera a aj málo síl na riešenie prípadných problémov, ktoré ani nie sú také závažné, ale jednoducho je toho na vás veľa.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Aj vo vás drieme šelma, ktorú keď vonkajšie udalosti rozčertia, vie sa prejaviť veľmi rýchlo a nepríjemne. Ale aj búrka vyčistí vzduch, takže to môže priniesť úžitok. Len aby nepadali hromy blesky príliš často.

Láska: Otázka financií bude trochu kaziť ovzdušie vašich spoločných chvíľ, ale nie je to až také strašné a pri dobrej vôli sa dokážete povzniesť nad dočasným úsporným režimom.

 

Autor
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania