Horoskopy

Horoskop

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: V tomto období na vás doľahne záťaž z množstva povinností, ale aj nových udalostí. Potrebujete si zadeliť čas a naučiť sa veľa nového. Je to náročnejšie obdobie a určite ho zvládnete, ak nebudete na seba veľmi prísne a necháte si pomôcť.

Láska: Vo vzťahoch to bude omnoho lepšie, a ak sa vyhnete bezdôvodnej žiarlivosti, užijete si príjemné citovo bohaté obdobie, ktoré môže pokaziť iba množstvo pracovných a domácich povinností.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Toto obdobie by vám malo priniesť veľa potešiteľných, milých a príjemných stretnutí s tými, ktorí sú pre váš život dôležití a cenní. Mali by ste okolo seba bez problémov šíriť láskavú a príjemnú atmosféru, ktorá veľa vecí pohne dopredu.

Láska: Vo vzťahoch sa niečo podstatné mení a vo vašom prístupe k partnerovi nastáva zmena, ktorá by mala vaše spolužitie obohatiť, ale aj posunúť na vyššiu úroveň. Rozhodne by ste mali v tom pokračovať a nevzdať sa.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Príjemné obdobie pokračuje, ale mali by ste sa predovšetkým upokojiť a žiť pomalším tempom. Teraz je čas splývať s prúdom a neponáhľať sa. Nech vám život neutečie pomedzi prsty.

Láska: Ak dokážete vnímať naplno aj svoj citový svet a rozdávať lásku, nielen dávať za protihodnotu, potom vám neunikne nádhera, ktorú môžete prežívať iba s milovaným a milujúcim človekom po boku.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: V pracovnej oblasti by ste mali zaznamenať doslova víťazstvo a aj uznanie. Najviac vás asi poteší pocit zadosťučinenia a to, že ste sa nemýlili a že ste pred časom dobre urobili, keď ste necúvli zo svojho postoja.

Láska: Vo vzťahoch máte teraz sklon príliš všetko rozoberať a zamýšľať sa aj nad tým, čo sa vás netýka a do čoho by ste vôbec nemali zasahovať ani len myšlienkami. Nechajte to tým, ktorých sa to naozaj týka, a aj spať sa vám bude lepšie.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Pokúste sa v tomto období zostať naplno v prítomnosti. Bez toho, aby ste neustále prehodnocovali, aké kroky vás viedli k súčasnému stavu a aké dôsledky to bude mať v budúcnosti. Žite teraz s maximálnou zodpovednosťou za to, čo robíte v danom okamihu.

Láska: Vo vzťahoch by ste sa mali prejavovať dostatočne aktívne a partnerovi bude jasné, že s vami musí rátať ako s človekom, ktorý má svoj podiel na tom, čo spolu tvoríte, a že ste jeden pre druhého potrební.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Niečo, čomu ste sa príliš dlho venovali a stali sa už od toho závislé, vám prerastá cez hlavu a ani vás to neteší tak ako voľakedy. Potrebujete sa z toho vymaniť, kým vám ešte nejaké sily zostávajú, aby ste neboli nadlho znechutené.

Láska: Váš vzťah sa posúva rýchlo dopredu a možno ste si nevšimli, že už je o niečom úplne inom. Ak ste však mali jasný cieľ, možno ste ho práve dosiahli, ale zabúdate si ho užívať. Alebo ste chceli niečo iné?

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: To, čo sa okolo vás deje, akoby vás skúšalo, či vydržíte na nastúpenej ceste, alebo si vyberiete úplne inú. Teraz by bolo vhodnejšie, aby ste predsa len vytrvali, a neskôr sa ukáže, že ste si zachovali svoju čestnosť a budete sa môcť na seba do zrkadla pozrieť s radosťou a vďakou sama sebe.

Láska: Do vášho vzťahu sa chystá príchod dosť veľkého bohatstva. Či už to budú peniaze alebo byt, dieťa alebo niečo iné, podstatné je, že vám to zmení hmotnú existenciu a preverí aj vaše schopnosti dobre sa o to starať.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Teraz pôjde o to, ako a kvôli čomu ste ochotné sa podeliť o svoje vedomosti a skúsenosti. Či ponúknete to, čo má hodnotu, aby to prospelo, alebo si ponecháte v rukách šnúrky, za ktoré budete potajomky ťahať.

Láska: Skúste v tomto období viac začleniť do svojho partnerského života svoje aj partnerove city. Skutočné city, nie emócie, ktoré vo vás vrú, ale potláčate ich, a keď už to nejde, vybuchnú ako sopka a zničia všetko naokolo.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Nachádzate sa v centre rýchleho pohybu a rýchleho diania. Pripravte sa, aby ste nebrzdili to, čo už sa konečne pohlo a pripravte sa aj na rýchle rozhodovanie. Nestraťte zo zreteľa cieľ a nezdržiavajte sa maličkosťami.

Láska: V súčasnom hektickom období by vám mohli ujsť známky toho, že sa vám do vzťahu pletie tretia osoba. Ak máte vybudovaný hodnotný vzťah plný dôvery, nenaruší ho to. Ak nie, je na čase rýchlo reagovať.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Teraz príde dôležitá udalosť, v ktorej budete musieť zaujať jasné a rozhodné stanovisko. Existujú iba dve možnosti – áno alebo nie. Zmena bude trvalá, nech sa rozhodnete akokoľvek.

Láska: Vo vzťahu by malo byť obdobie plné energie, chuti do života a  investovania do vzťahu a vášne. Niet čo dodať. Tak si to užite v zdraví.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Teraz je čas na tvorbu. Zas sa môžete pustiť do ďalších krokov, ale aj vytvorenia podmienok na niečo, čo vo vás drieme, a ešte potrebuje trochu času, aby ste priviedli na svet niečo, čomu budete ,,matkou“. Môže ísť aj o nový projekt, ktorý potrebuje zatiaľ iba vašu starostlivosť.

Láska: Postupne odumierajú niektoré vaše požiadavky na partnera aj na vzťah a prajem vám, aby to boli tie, ktoré naozaj už nie sú súčasťou vašej reality a iba by vás brzdili a ničili.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Obdobie, keď si uvedomíte, aké šťastie máte a že ste vo veľkej časti tvorcom svojho života. To, čomu venujete pozornosť, vlastne živíte a ono rastie. Venujte ju teda pozitívnemu a krásnemu, ak chcete, aby to bolo ešte krajšie a lepšie.

Láska: Vo vzťahu sa takisto môžete začať starať o niečo, čo pribudne do vašej domácnosti. Či už to bude živé alebo hmotné, dokážete to, lebo tomu budete venovať svoju lásku. Bez nej to nepôjde. Ale vy to viete a cítite.

 

Autor
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania