Predplatiteľská súťaž - darček pre 100 nových predplatiteľov


Predplaťte si mesačník Beauty&Woman a ako darček získajte absolútne novinky od NIVEA Visage Q10 plus. Stačí zaplatiť poštovou poukážkou typu H na ktorejkoľvek pošte 10 € na našu adresu DR-DISTRIPRESS s. r. o., Limbová 18, 831 01 Bratislava do 30. 6. 2010. Každá nová predplatiteľka získa iba za 10 € ročné predplatné mesačníka Beauty&Woman a darček: Tónovací denný krém proti vráskam Q10 plus a nočný krém proti vráskam Q10 plus od NIVEA Visage v hodnote 24 €. Odmeníme až 100 nových predplatiteľov, ktorí si predplatia mesačník Beauty&Woman do 30. 6. 2010.

Dodajte energiu svojej pleti s NIVEA Visage Q10 plus, teraz so zvýšenou UVA ochranou.

Koenzým Q10 dodáva pleti energiu na neustálu obnovu jej štruktúry a zároveň neutralizuje voľné radikály, ktoré sa hromadia v dôsledku stresu, slnečného žiarenia a znečisteného prostredia.

NOVINKA

TÓNOVACÍ DENNÝ KRÉM PROTI VRÁSKAM Q10 plus

Zjednocuje tón pleti a redukuje vrásky zvnútra. Zvyšuje obsah koenzýmu Q10 v pleti a vďaka kombinácii hydratačných a tónovacích látok dodáva pleti prirodzene a zdravo vyzerajúci vzhľad. Zvýšená UVA ochrana a OF 15 podporujú obranu pleti pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi a predchádzajú vzniku nových vrások.

NOČNÝ KRÉM PROTI VRÁSKAM Q10 plus

Regeneruje pleť a bojuje proti vráskam počas noci. Intenzívne hydratačné zloženie regeneruje pleť, aby bola každé ráno jemná a pružná. Zároveň po celý čas spánku nepretržite bojuje proti vráskam.

Patrí do vydania: 
Jún 2010