Ikony krásy Aarona de Mey

Stretla som sa s ním v Paríži na tlačovej konferencii. Príjemný, mladý muž, ktorý keď prvýkrát prehovoril pred novinárkami, svojím prejavom a gestikuláciou tváre a tela prezradil, že práca, ktorú robí, je nielen jeho koníčkom.

Pochádza z Nového Zélandu, ale už dlho žije v New Yorku. Nový umelecký riaditeľ pre líčenie Lancôme, Aaron de Mey, je charizmatický, vizionársky a voľnomyšlienkársky. Je jedným z najtalentovanejších umeleckých maskérov svojej generácie. Je to skutočne avantgardný umelec, disponujúci radikálne odlišným a sviežim štýlom líčenia. Prvýkrát experimentoval s farbami na umeleckej škole Whitecliffe College of the Arts and Design v Aucklande. Jeho najobľúbenejším médiom sa stala maľba, pre ktorú má skutočnú vášeň. „Svet Aarona de Mey žiari drzým, typický francúzskym štýlom.Dokonale spája neúctivosť s eleganciou, aby zdôraznil krásu každej ženy. Jeho nástup do funkcie nového umeleckého riaditeľa pre mejkap značky Lancôme otvára dvere do novej éry, ktorá bude kreatívnejšia a odvážnejšia ako kedykoľvek predtým,“ prezradila Odile Roujol, prezidentka Lancôme International.Medzi ikony krásy Aarona de Mey patria ženy zo sveta Andyho Warhola – Nico, Edie Sedgwick, Ultra Violet. Ich štýl je veľmi priamy a páčia sa mu ich príbehy v pozadí ich štýlu.A keďže značka Lancôme má niekoľko ambasádoriek z radov významných svetových osobností, Aaron de Mey nám prezradil, ako tieto úspešné ženy vníma.

Kate Winslet – jej krása je neprehliadnuteľná a jedinečná. Je inteligentná a vynikajúca herečka. Má krásne rysy a pripomína mi hviezdy 40. a 50. rokov. Vládne prirodzenou eleganciou a klasickou krásou.

Anne Hathaway – Anne je mladá, energická a vášnivá. Má krásnu svetlú pleť a úžasné oči, ktoré dopĺňajú je dlhé hnedé vlasy. Jej úsmev je srdečný. Jej tvár mi pripomína portréty z 18. storočia, ale jej krása je veľmi súčasná.

Daria Werbowy – je to úžasná kráska. Je rovnako prekrásna v skutočnosti aj na fotografiách. Jej krása priťahuje mužov aj ženy. Je to veľmi jemná a citlivá žena.
Juliette Binoche – Juliette je veľmi talentovaná herečka. Má krásnu tvár a neobyčajné črty. Jej tvár je plná emócií, vášní, ale má aj krehkú a citlivejšiu stránku. Predstavuje vzácnu zmes modernej a klasickej krásy.

Shalom Harlow je modelkou modeliek. Má úžasné oči s výrazné črty. Je elegantná a má prirodzenú sebaistotu a energiu.

viac sa dočítate v novembrovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.