Endermológia - pre vaše zdravie a krásu

Endermológia ošetruje kožné a podkožné spojivové tkanivo. Táto technológia sa dokonale prispôsobuje všetkým oblastiam tela a je vysoko účinná ako z fyziologického, tak i z kozmetického hľadiska. Zameriava sa na celulitídu – pôsobí na podkožné spojivové tkanivo, posilňuje cievny systém, podporuje vylučovanie toxických látok, stimuluje látkovú výmenu a mobilizuje „spojivový gél“ z dôvodu obnovy jeho hladkosti.

Endermológia povzbudzuje cievny a lymfatický systém, a tým redukuje zadržiavanie vody v tele. Takisto modeluje postavu a zmenšuje objem určitých častí tela zvýšením lipolýzy v rôznych vrstvách tukového tkaniva. Zanedbateľný nie je ani jej vplyv na pokožku, keďže pôsobí ako peeling, ktorý odstraňuje odumreté bunky a obnovuje prirodzenú žiarivosť pleti. Vďaka týmto mnohým výhodám sa metóda endermológie využíva ako omladzujúca terapia. Poskytuje prakticky všetko, čo ženy od kozmetiky požadujú. Ako súčasť odtučňovacieho programu (pre mužov aj ženy) dosahuje perfektné výsledky mechanickým a fyziologickým pôsobením na hlboko uložené tukové vrstvy a stimuláciou telesného mechanizmu na odstraňovanie tukov. Táto metóda je ideálnym riešením na redukciu celulitídy a zlepšenie celkového estetického vzhľadu. V kontexte liposukcie sa využíva pred operáciou i po nej na zlepšenie pooperačných výsledkov.

Endermológia: Ako funguje?

Prístroj Cellu M6 je vybavený vysoko sofistikovanou ošetrujúcou hlavicou, ktorá vytvára pomocou nasávania kožný záhyb. Ten je následne vystavený mechanickému pôsobeniu dvoch motorizovaných valčekov. Efektívnosť endermológie klinicky spočíva v pôsobení na kožné a podkožné štruktúry, ako je spojivové a tukové tkanivo, ale takisto aj na na cievny a lymfatický obeh. Výsledkom je vytvarovanie postavy a zlepšenie kvality pokožky.

Viditeľné výsledky

Endermologické ošetrenie vykonávame raz, prípadne dvakrát do týždňa počas 35 minút. Celá kúra pozostáva zo štrnástich až dvadsiatich ošetrení.

www.ulk.sk

Autor
MUDr. Martin Petráš