Horoskopy

Október 2008

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne. Pokúste sa viacej počúvať, čo hovorí váš nadriadený, bez toho, aby ste sa okamžite stavali do bojovného postoja. Keď ho nebudete prerušovať, dozviete sa dôležité veci, ktoré potrebujete vedieť o svojej práci.
Láska. Čo všetko máte so svojím partnerom spoločné? Teraz môžete dať na pravú mieru otázky vlastníctva, aby ste neviedli zbytočné spory o majetok. Celkom zaujímavé bude aj to, keď sa zamyslíte nad tým, ako vás vzťah zmenil.

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne. V pracovnej oblasti dôjde k menšiemu útlmu a na povrch môže vyplávať informácia, ktorá vám naznačí ďalší smer, ktorý by mohol priniesť ovocie koncom novembra. Takže majte uši a oči otvorené.
Láska. Dostanete sa do situácie, v ktorej sa budete rozhodovať medzi niečím novým, netradičným a vzrušujúcim a záväzkami a povinnosťami, ktoré plynú z dlhodobého vzťahu.

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne. Práve teraz oceníte svoje rodinné zázemie, ktorému ste minulý mesiac venovali pozornosť, pretože budete potrebovať podporu v okamihu, keď prídu nové výzvy či už v oblasti kariérneho postupu, alebo spoločenského postavenia.
Láska. Vo vašom vzťahu sa budú prelínať otázky spoločného domova, spoločných financií a nutnej zmeny, ktorá súvisí s prácou vás oboch. Môžete nájsť prijateľné riešenie, ale aj rozvoj spoločného života.

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne. Dajte si v tomto období záležať na spravodlivom riešení problémov s vašimi deťmi. Aj pre vás je dôležité, aby pochopili svoju mieru zodpovednosti, a pritom mali vo vás oporu.
Láska. Vaša vnímavosť a citlivosť je teraz dosť vysoká, mali by ste vedieť vycítiť správny okamih na to, aby ste získali rešpekt nenásilným spôsobom, a mali by ste brať aj vážne stránky partnerstva láskyplne.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne. I keď v tomto období budete veľmi často a ochotne komunikovať s ľuďmi, dbajte na to, aby ste príliš nepoučovali. Hlavne v práci opatrne voľte slová, aby ste koncom mesiaca nemuseli vysvetľovať, ako ste vlastne mysleli to, čo ste povedali.
Láska. Vložte do vášho milostného života kúsok tvorivosti a hravosti. Buďte tými fajn žienkami, ktorými ste, pravdepodobne nič viac od vás teraz vaši ctitelia nebudú chcieť .

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne. Otázka vášho finančného zaistenia bude zamestnávať vašu myseľ dosť intenzívne. Koncom mesiaca by sa mali vaše myšlienky usporiadať natoľko, že by ste mohli urobiť aj reálne kroky k zmene.
Láska. Zrejme pocítite potrebu aj slovne prejaviť svoje city. Pre tie, ktoré to zvyčajne nerobia, to možno bude náročnejšie, no oplatí sa túto príležitosť využiť. Určite nájdete spôsob, ako sa v tom cítiť slobodne a dobre.

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne. Komunikácia v domácom prostredí môže viaznuť a dosť sa vás bude osobne dotýkať. K uvoľneniu atmosféry dôjde ku koncu mesiaca. Zato v práci by ste mohli dosiahnuť určitú výhodu, ktorá poteší.
Láska. Pravdepodobne oplývate takým šarmom, že váš partner vás môže zahrnúť i darmi, ktoré vám zjednodušia každodenný život. Len potrebujete mať jasno, čo to vlastne chcete.

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne. Nie vždy vám počas tohto mesiaca bude do reči, pretože vás zamestnávajú dosť závažné myšlienky. Aj sny sú pre vás teraz zdrojom informácií a môže byť zaujímavé si ich niekde poznačiť.
Láska. Vaše city sa už môžu dostať von a niekedy až náhle a bez upozornenia. V každom prípade by ste mali mať späť svoje čaro osobnosti, ktoré sa prejavuje inak než slovne.

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne. Niektoré vaše osobné ciele prejdú tento mesiac zmenou, ktorú vyvolá skupina ľudí, ku ktorej patríte, a ku koncu mesiaca možno zistíte, že ste inde než oni. Čo s tým urobíte?
Láska. Po posledných troch mesiacoch sa vo vašom vzťahu udialo dosť na to, aby ste zmenili názor na určitú podstatnú vec vo vašom spoločnom živote. A môže to byť veľmi pozitívne.

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne. V pracovnej oblasti si zachovávate svoju príjemnú tvár, no myšlienky vás vedú k prehodnocovaniu vašej pozície. Ak vás niečo brzdí, koncom mesiaca sa budete vedieť postaviť za seba a uvoľniť tlak.
Láska. Hlavne v začínajúcich vzťahoch sa môže stať, že si zameníte priateľstvo za lásku alebo naopak. No ak sa vás to netýka, potom môžete prežiť so svojím partnerom príjemné stretnutia v spoločnosti priateľov.

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne. Ocitnete sa v situáciách, ktoré zvládnete vtedy, keď zložíte svoju masku, za ktorou sa skrývate, a aj keď to nebude vyzerať jednoducho, uľaví sa vám.
Láska. Obdobie v celku príjemné, kým ste so sebou spokojné. Ak je to iba zdanie pokoja a konflikty sú zahrabané pod kobercom, potom je čas na ich otvorené riešenie, pretože na to máte.

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne. Príležitosť porovnať strach a opatrnosť. Často chceme strach prekričať alebo ho nevnímať. A opatrnosť vydávame za slabosť. Ťažká práca. Majú niečo spoločné, ale strach nás brzdí a opatrnosť chráni. A vy sa to môžete tento mesiac naučiť rozlišovať a vhodne to použiť.
Láska. Bude to znieť otrepane, ale tento mesiac sa riaďte predovšetkým srdcom vo vzťahu, pretože hlava vymyslí čokoľvek, čo chcete.

Patrí do vydania: 
Október 2008