Luxus, vlasy a vy

Pod pojmom ošetrenie si každý z nás predstaví vzdelaného odborníka s lekárskym titulom a fonendoskopom v rukách. Keď si však ošetrenie premietneme do sveta Kérastase Paris, je tu odborník pripravený splniť naše najtajnejšie sny týkajúce sa vzhľadu našej koruny krásy.Poradcovi-kaderníkovi Kérastase fonendoskop nahrádza snímacia kamera a lekársky diplom najvyšší stupeň vzdelania v práci so značkou Kérastase Paris.


Akoby mávnutím čarovného prútika sa lámavé, nepoddajné, oslabené, suché a farbené vlasy bez lesku menia na vlasy plné vitality, života, lesku, hravosti a pohybu… Páči sa vám táto predstava? Nesnívajte a prežite svoj sen o krásnych vlasoch so značkou Kérastase Paris. Sen každej ženy sa stáva skutočnosťou po vstúpení do sveta plného vôní, účinných technológií, príjemných gest a kvalitného servisu. Po vstúpení do sveta Obradov Kérastase Paris…Program starostlivosti šitý na mieru pre uspokojenie vašich požiadaviek začína presnou diagnózou vlasového vlákna a vlasovej pokožky. Potom už len stačí nechať svoje vlasy v rukách skúsených profesionálov a vychutnávať si dosiaľ nepoznané pocity pri ošetrovaní vlasov.Vy, ako dôležitá a jedinečná persóna sveta Kérastase Paris, si práve teraz môžete vybrať na základe svojich požiadaviek a diagnózy poradcu-kaderníka Kérastase Obrad zaručujúci požadovaný efekt.

Obrad vyživujúci

Scitlivené, ťažko sa rozčesávajúce vlasy bez lesku a bez výživy, aj na tieto problémy sa zameriava línia Nutritive, ktorá využíva kombináciu troch prvkov vyživujúcich vlas: tuky, cukry, bielkoviny. Tieto látky pôsobia okamžite od korienkov až po končeky a naštartujú vyživovanie presne tam, kde si to vlas pýta, zatiaľ čo miesta v dokonalom stave si nevšimnú a bez zaťaženia opustia. K lahôdkam tejto línie patria nepochybne monodózy Aqua-Oléum s olejmi z jojoby a avokáda a Oléo-Fusión spájajúci dve dosiaľ nezlučiteľné zložky: Nutri Huile a Ionium.

Obrad pre dodanie sily

V slovníku cudzích slov nájdeme pri pojme rezistencia vysvetlenie odolnosť, sila. V tom spočíva aj línia zaoberajúca sa odolnosťou a silou chemicky a mechanicky oslabených vlasov častým farbením, melírovaním a inými chemickými zásahmi, vlasov oslabených vplyvom času a vlasov bez objemu. Ak ste sa našli práve v tejto kategórii, odporúčame vám rad Resistance s Concentré Vita-Ciment®, ktorý po jednej aplikácii obnoví vnútornú štruktúru vlasu o 56 percent, alebo omladzujúcou novinkou pre vlasy a vlasovú pokožku oslabené pôsobením času, Concentré Age Recharge.

Obrad Réflection

Ako z pomenovania vyplýva, tento obrad je o reflektovaní, teda o odraze svetla od farbených vlasov. Systém špeciálnych prípravkov tká okolo farbeného vlasu molekulárnu sieť, ktorá násobí odraz svetla. Zdá sa vám to príliš komplikované? Nemýlite sa. Technológie Pokrokového Výskumu L´Oréal sú zložité a reakcie vlasového vlákna na konkrétne látky prepracované. Tým sa však vy zaťažovať nemusíte, vy ste tu na to, aby ste sa stali vďaka radu Reflection majiteľkou vlasov so zrkadlovým leskom.Takže, rady Kérastase sú naozaj niečím špeciálnym, sofistikovaným a doposiaľ nepoznaným. Treba však poznamenať, že sme vám predstavili iba zlomok z existujúcich Obradov tejto luxusnej značky, medzi ktorými nechýbajú ani obrady na špecifické nedostatky vlasovej pokožky (lupiny, vypadávanie vlasov, mastnú vlasovú pokožku).Svetové vlasové Inštitúty tejto značky ich dennodenne vyvíjajú na základe vašich požiadaviek, požiadaviek náročných žien 21. storočia, žien Kérastase Paris.
Prajeme vám, aby ste sa aj vy už čoskoro stali súčasťou niečoho výnimočného, a to sveta Kérastase Paris…