NIVEA - slnečná ochrana, vlasy a pleť

Dajte zbohom mastným a hutným opaľovacím krémom, ktoré vám na pokožke urobia biele mapy. 

Slnečná ochrana
Dajte zbohom mastným a hutným opaľovacím krémom, ktoré vám na pokožke urobia biele mapy. Otvorte svoju náruč neviditeľnému a ľahkému opaľovaciemu krému NIVEA. Neviditeľný sprej na opaľovanie OF 50 poskytne pokožke dostatočnú ochranu pred slnečným žiarením. Spray je vodeodolný, obsahuje vitamín E a je šetrný k životnému prostrediu a prírode.

Pleťový krém na opaľovanie Luminous630 s ochranným faktorom 50+ obsahuje patentovanú látku Luminous630, ktorá vyrovnáva pigmentáciu v pleti a zabraňuje tak vzniku nových škvŕn spôsobených slnečným žiarením. Zároveň viditeľne redukuje už vytvorené pigmentové škvrny. Pleťový krém na opaľovanie OF 50+ sa pýši ľahkým zložením, ktoré chráni pleť pred UVA/UVB žiarením a slúži ako prevencia predčasného starnutia pleti. Navyše na pleti nezanecháva mastný film a vďaka kyseline hyalurónovej a vitamínu E pleť hydratuje a vypĺňa vrásky.

Ľahký pleťový krém na opaľovanie NIVEA Invisible Daily Fluid OF 50+ je vhodný aj pre citlivú pleť. Ultra ľahký fluid sa rýchlo vstrebáva, neupcháva póry, nelepí, nezanecháva mastný film a pomôže zjednotiť tón vašej pleti, takže sa budete cítiť skvele aj na pláži. Používať ho môžete každý deň, samostatne aj pod mejkap.

Vlasy a pleť
Vichy predstavuje svoj najnovší jemný posilňujúci šampón na vlasy vhodný pre celú rodinu a na každodenné použitie.

Nové pleťové séra MIXA sa môžu vzájomne kombinovať a cielene riešiť problémy pleti. Séra majú hypoalergénne zloženie vhodné pre citlivú pleť. Vytvorte si rutinu v starostlivosti o pleť podľa vašich potrieb!

Autor
Daniela Drábová, Foto/archív značiek
Patrí do vydania