Darujte pohľad z vtáčej perspektívy ako darček

Každý máme vo svojom okolí niekoho, komu sa darček na sviatok vymýšľa veľmi ťažko. A tak každý rok opakovane hľadáme ideálny darček. Častokrát však napriek dlhému hľadaniu skončíme pri gratulácii s obálkou v ruke. Skúste to nabudúce inak a darujte najbližší sviatok svojmu blízkemu zážitkový darček. Presvedčíme vás, že zážitkový darček nikdy nesklame a dáme vám tip na jeden naozaj originálny.

Prečo darovať zážitkový darček?

Zážitok je viac osobný ako materiálny darček. Bonboniéra sa zje a víno vypije. Na drobnosť, hoci vyberanú s láskou, len padá prach. Zážitok a spomienky však ostávajú navždy a môžete sa k nim vracať.

 

Tešiť sa na zážitkový darček je zábava. Obdarovaný už drží poukaz na darček v ruke a začína sa odpočítavanie. Čas pred samotným zážitkom môže byť rovnako vzrušujúci ako zážitok samotný.

 

Zážitky nás robia šťastnejšími. Samozrejme, aj nový smartfón vás urobí šťastným. Podľa výskumníkov je však pocit šťastia zo zážitku omnoho dlhší.

 

Nie je to iba o zážitku. Napríklad pri vyhliadkových letoch zažijete dobrodružstvo od začiatku až do konca. Ani neviete, čo zaujímavé sa vám môže počas cesty stať a vy na to budete aj po niekoľkých rokoch s úsmevom spomínať.

 

Zážitkový darček je nová, obohacujúca skúsenosť. Vy alebo obdarovaní tak skúšate nové veci, čo je jedným zo spôsobov starostlivosti o mentálne zdravie. To je v dnešnej, uponáhľanej dobe veľmi dôležité.

 

Výhľad z vtáčej perspektívy

Reč je o letoch balónom. Tento originálny a nezabudnuteľný darček je vhodný najmä pre milovníkov prírody, ktorí možno nie sú vyslovene adrenalínové typy. Pohyb balónom budú vnímať len minimálne a jediné, čo bude pútať ich pozornosť budú očarujúce výhľady. Stačí si vybrať lokalitu, zvoliť termín a dobrodružstvo sa môže začať.

 

Zdroj obrázku: poylock19/Shutterstock.com

Patrí do vydania: 
Júl-August 2022