V Golfovom rezorte Black Stork bude sezóna 2022 patriť novinkám

Golfová sezóna 2022 na ihrisku Black Stork vo Veľkej Lomnici sa ponesie v znamení noviniek, ale aj tradičných turnajov. V Tatrách pribudla PUBLIC deviatka, na existujúcom 9 jamkovom ihrisku VARDON, ktorá bude k dispozícii aj hráčom bez oprávnenia na hru – „ zelenej karty". Tomu je prispôsobený aj predĺžený čas hry na každej jamke. Vstup je spoplatnený veľmi priaznivým paušálnym poplatkom a pripravené sú ešte výhodnejšie permanentky.

Ďalšou novinkou je vytvorenie rozsiahlej Chipping zóny. Z doterajšieho jedného grínu sme chipping zväčšili o ďalšie gríny. Tak si každý hráč môže vybrať zo 4 cvičných chiipping grínov.

 

Pokračovať budú obľúbené turnaje: Majstrovstvá LGK, ktoré sú zaradené v rankingu WAGR a budú sa konať 21. - 24. júla s účasťou skvelých zahraničných hráčov a o prize money budú hrať PRO hráči z niekoľkých krajín. Piati finalisti z 13.ročníka medzinárodného 3-dňového turnaja pre juniorov do 21 rokov FALDO Series Slovakia Championship, ktoré sa uskutoční 23. – 26. augusta, postúpia na európske finále. V sobotu 6.augusta prebehne už 15.ročník Charity Golf Cup-u pod záštitou Petra Bondru, z ktorého už viac, ako 300 000 € putovalo pre hendikepované deti. Tradičná tour Grand Prix Black Stork, v ktorej sa počas každého turnaja vyhráva golfový pobyt vyvrcholí obľúbeným turnajom O pohár prezidenta LGK 15. októbra. Nebudú chýbať pravidelné turnaje HCP a Sunny Friday. S veľkou radosťou bude Golfový rezort Black Stork pokračovať aj v práci so začiatočníkmi, a to už pravidelnými tréningami každú nedeľu pre Dospelých a každý piatok a nedeľu pre Juniorov. Každý mesiac sa bude konať takisto Turnaj pre začiatočníkov, ktorý pomôže začínajúcim golfistom prekonať strach a cítiť sa na ihrisku, ako na mieste, ktoré je im prirodzené. Pri začiatočníkoch nemôže chýbať ani práca s deťmi a Denný tábor – Detská golfová škola je ideálnym riešením, ako sa deti počas päť dňového tábora pod vedením trénerov s golfom zoznámia. Počas leta sa budú konať 4 turnusy. Pokračovať budeme aj pravidelnými Kurzami na získanie oprávnenia na hru „Zelenej karty" , vďaka ktorým je golf koníčkom pre stále viac ľudí.

 

Hráči môžu stále využiť výhodné permanentky, ktoré im zaručujú výhodnejšiu cenu a je už len na nich či sa rozhodnú pre celosezónnu permanentku alebo permanentku na desať hier. 
V rezorte Black Stork je bezplatný vstup na kryté odpalisko a na tréningové plochy (driving range, chipping area a putting green). Poistenie zodpovednosti každého hráča na ihrisku za škody spôsobené na majetku alebo zdraví. Hostia ubytovaní v Hoteli International****, ktorý sa nachádza v strede golfového ihriska majú až 30 % zľavu z hry golfu, navyše účastníci turnaja organizovaného v rezorte majú špeciálnu cenu ubytovania. Golfisti iste opäť ocenia atraktívnu ponuku Noc+Fee alebo pobyt Unlimited s neobmedzenou hrou či lekciami golfu.

 

Ako už aj počas minulých rokov ponúkame všetkým návštevníkom atraktívne golfové a wellnes balíky, spojené s ubytovaním v Hoteli International****. Turnajoví hráči budú mať opäť špeciálnu cenu ubytovania. Hostia si pochvaľujú wellnes centrum, v ktorom je vnútorný a vonkajší vyhrievaný bazén s protiprúdom, fínska, infra a parná sauna, vírivka, tepidárium a posilňovňa, ale aj vynikajúcu kuchyňu v reštaurácii so sezónnymi ponukami a domácu cukráreň v lobby bare Hotela International.

 

Viac informácií o pripravovaných podujatiach nájdete na www.golftatry.sk

Patrí do vydania: 
Máj 2022