DOKONALÝ DARČEK PRE DOKONALÚ ŽENU

Čaro žien nespočíva len v ich trpezlivosti, tolerancii či empatii, ale taktiež aj v ich neskutočnej sile. Druhá májová nedeľa patrí odjakživa všetkým úžasným ženám. Deň matiek nám tak ponúka skvelú príležitosť poďakovať sa mamám za ich bezhraničnú lásku a za všetko, čo pre náš robia. Avon prichádza s obľúbenými tipmi na darčeky, ktorými môžete vyjadriť svojej mame to, čo pre vás znamená. Inšpirujte sa novinkami a vyčarte jej úsmev na perách, pretože ona si to skutočne zaslúži.

Denný krém s vitamínom C a OF50

Chráňte pleť vašej mamy s novinkou obsahujúcou vitamín C. Ten totiž funguje nielen ako ochranný štít, ale tiež ako prevencia predčasného starnutia pleti. Pleťový krém hydratuje pokožku až po dobu 24 hodín a zároveň ju zanecháva matnú po celý deň, čo z neho tvorí aj perfektného pomocníka pod make-up. Okrem toho, že je ultraľahký a rýchlo sa vstrebáva, chráni aj pred UVA/UVB žiarením, dokonale rozjasňuje a redukuje viditeľnosť farebných nezrovnalostí. Pre lepší efekt rozjasnenej pleti darujte komplexný rituál s vitamínom C.

 

Incandessence Soleil EDP

Dokonalé prepojenie jemného akordu s krémovým základom si získa nejednu milovníčku letných vôní. S povzbudzujúcimi ovocnými tónmi, ktoré zanechávajú mnohostrannú a dlhotrvácnu vôňu sa vaša mama bude cítiť ako znovuzrodená. V spojení s kvetmi osmantu a krémovými drevinami ucíti hrejivé slnečné lúče na vlastnej koži. Siahnite po novinke z obľúbeného radu vôní Incandessence a potešte tým tie najdôležitejšie osoby vo vašich životoch. O tom, že sú milované miliónmi žien naprieč celým svetom svedčí aj fakt, že každé 2,5 minúty sa predá 1 flakónik Incandessence Lotus.

 

Vyživujúci lesk na pery Ultra Colour

Krásny objem a príjemný nelepivý pocit na perách - to všetko ponúka nový lesk na pery Ultra Colour, ktorý je obohatený o jojobový a kokosový olej. S pridaným vyživujúcim vitamínom E budú pery vašej mamy hydratované a vláčne po celý deň. Vybrať si môžete z 3 efektov – krémový, trblietavý alebo klasický priesvitný a v ponuke nájdete až a15 farieb. Lesk zaistí perám krásny vzhľad a skvele doplní akékoľvek líčenie.

 

Darčeková set Rare Pearls

Doprajte mame nadčasovú a romantickú vôňu, v ktorej sa spája krémová magnólia s odleskami sviežeho ružového a zmyselného santalového dreva. Rozmaznajte jej zmysly a potešte ju dokonalým setom, ktorý neobsahuje len vôňu a telové mlieko, ale aj MINI vôňu v spreji, ktorú hravo schová do svojej kabelky. Zmyselnosť zanechávajúca dlhotrvácnu arómu si zamiluje nielen vaša mama, ale aj jej okolie, pre ktoré sa stane nezabudnuteľnou. Spojte si príjemné spomienky na mamu s touto vôňou a cíťte ju aj vtedy, keď vám nie je na blízku.

 

Pre viac informácií navštívte stránku www.avon.sk alebo kontaktujte vašu Avon Lady či Avon Gentlemana.

Patrí do vydania