Je váš priateľ milovníkom piva? Kúpte mu pivný darček

Zatiaľ čo u žien vo výraznej prevahe prevláda víno nad pivom, u mužov je to presne opačne. Ak aj ten váš patrí do skupiny milovníkov piva, možno by ho potešil darček s pivnou tematikou. Najmä v prípade, že sa blíži jeho sviatok a vy si lámete hlavu s tým, akým darčekom ho obdarovať. Možno vás práve tento článok inšpiruje.

Je zrejmé, že milovníkovi piva môžete dať poukážku do jeho obľúbeného pivovaru alebo môžete priamo kúpiť jeho obľúbené pivo. Dnes vám však prinášame tipy na darčeky, ktoré s pivom súvisia, hoci pivom nie sú.

 

Pivné ponožky

Kto by nemal rád veselé farebné ponožky? Farebné ponožky sú jedným z mála „doplnkov“, ktoré radi nosia aj páni. Ponožky sú vždy dobrým darčekom, ktorý poteší mladších aj starších. Typické pivné ponožky sú prekvapivo žltej farby a predstavujú plechovku, ktorá má na vrchu bielu penu. Takéto originálne ponožky nemá každý, preto sú veľmi milým a nápaditým darčekom.

 

Skrinka na vrchnáky

Zaujímavým darčekom pre chlapa môže byť aj skrinka na zber pivných vrchnákov. Takúto skrinku si ako dekoráciu môžete položiť v obývačke alebo v kuchyni a postupne ju váš priateľ môže začať plniť. Skrinka má priehľadné predné okno, preto budete mať vždy prehľad, koľko vrchnákov sa vo vnútri nachádza. Tento netradičný kreatívny darček je vhodný skutočne pre každého muža.

 

Drvič plechoviek

Tento darček je vhodný najmä pre mužov, ktorí sú vo svojom srdci stále deťmi a poteší ich aj niečo banálne. Môže ísť o drvič plechoviek. Po tom, ako váš priateľ vypije pivo z plechovky, tak plechovku doslova stlačí v drviči. Minimalizuje sa tým odpad, je to šetrné k životnému prostrediu, a tiež je to skrátka zábava.

 

Jedno je isté, pivným darčekom potešíte každého milovníka piva. Na výber máte aj iné možnosti. Ďalšie nápady na pivné darčeky si môžete pozrieť na stránke uzasnedarceky.sk.

 

Zdroj obrázku: Soho A Studio/Shutterstock

Patrí do vydania: 
Február 2022