ZAŽITE technológiu budúcnosti na vlastnej koži

Značka Avon si svoje meno buduje už viac než 125 rokov a je známa naprieč celým svetom. Z podomového predajcu parfumov sa stal ikonickou spoločnosťou a jedným z lídrov na trhu s kozmetikou. Aktuálne je vnímaná ako značka, ktorá prešla od jednoduchého pleťového krému až k objaveniu ProtinoluTM – patentovaná technológia, ktorá získala aj prestížne ocenenie Edison Awards. Avon ako prvý tiež uviedol na trh stabilnú formu retinolu, vitamínu C, ale aj omladzujúce AHA kyseliny.

Starnutie pleti trápi každú z nás a to bez rozdielu. Okrem iného vtedy dochádza k prirodzenému spomaleniu tvorby kolagénu I a III, s čím si však jednoducho poradíte! Odpoveďou je ProtinolTM – jedinečný mix retinolu a proteínu. Čo ale dokáže? Prelomová technológia napomáha telu práve s tvorbou vlastného kolagénu, čím posilňuje štruktúru pleti a pri pravidelnom používaní má pleť nielen jemnejšiu textúru, ale je taktiež odolnejšia voči vonkajším vplyvom a je viditeľne pevnejšia a svieža. Avon myslí na každú ženu, a tak si v širokej ponuke krémov s obsahom ProtinoluTM prídu na svoje naozaj všetky vekové kategórie i typy pleti. Rozmaznávajte svoju pokožku tak, ako si to zaslúži.

 

Vyživujúce pleťové ampulky Skin Reset sú must-have

Vráťte sa späť v čase o 7 rokov už za 7 dní s vyplňujúcimi pleťovými ampulkami. Už po prvom dni je pleť viditeľne sviežejšia a hladšia, po troch dňoch vyzerá pleť plnšie a omladene, a po siedmich dňoch je na pocit výrazne pevnejšia, intenzívne vypnutejšia, dokonca sú vyhladené aj jemné línie. Mať dokonalú pleť v každom veku je s Avonom predsa hračka.

 

Potrebná starostlivosť pre vašu pleť vo dne i v noci

 

Skrášľujúci denný krém s OF25 a ProtinolomTM Reversalist

Denný krém Anew Reversalist s ProtinolomTM pôsobí ako prevencia vrások a vyhladzuje jemné vrásky skôr, než dostanú šancu na trvalý pobyt. Jeho bohaté zloženie navyše poskytuje optimálnu hydratáciu pokožky a chráni ju pred UV žiarením.

 

Revitalizujúci nočný krém s ProtinolomTM Reversalist

Nočný krém Anew Reversalist podporuje produkciu kolagénu, spevňuje pokožku a znižuje viditeľnosť prvých vrások. Je navrhnutý ako ideálny posledný krok nočnej rutiny pred spaním.

 

Portfólio kozmetického giganta sa teda môže pýšiť skutočne širokou ponukou starostlivosti o pleť. Kompletnú ponuku nájdete na www.avon.sk alebo si nechajte poradiť od svojej Avon Lady a Avon Gentlemana.

Patrí do vydania