Dedoles veselé vecičky pre všetkých školákov

Začiatok školského roka je už predo dvermi a vaše ratolesti okrem písacích potrieb potrebujú aj nové oblečenie. Viete, ako vytvoriť pre svojich školákov pohodlný a zároveň štýlový outfit? Oblečte ich do Dedoles produktov, vďaka ktorým budú roznášať veselosť a hravosť v škole aj na všetkých krúžkoch.

Nový školský rok vo veselých ponožkách, ktoré nemajú páru

Nový školský rok sa už nezadržateľne blíži a vaše ratolesti si užívajú posledné dni voľna, slnka a oddychu. Aj keď sa im končí obľúbené obdobie mimo školských lavíc, návrat do vzdelávacieho procesu im môžu spríjemniť hravé ponožky plné farieb a ich obľúbených vzorov. Tancujúce škrečky, nezbedné líšky, bacuľaté pandy či rozprávkové jednorožce potešia každú detskú dušu. Deti si môžu vybrať z veľkého množstva dizajnov, ale aj dĺžok. Majú radi vysoké ponožky, ktoré ich ochránia pred jesenným počasím, alebo preferujú pohodlné členkové ponožky? Každý školák si nájde svoje obľúbené.

 

Pohodlná obuv pre malých školákov

Preslnené prázdninové dni sa prehupli do druhej polovice. To je neklamný signál, že všetci drobci aj ich rodičia sa začínajú pripravovať na začiatok školského roka. Vďaka veselým detským šľapkám Dedoles si budú môcť stále pripomínať letné momenty plné zábavy. Túto pohodlnú obuv môžu v škole nosiť namiesto papučiek. Dostupná je vo veľkosti 30 až 35. Dedoles tiež pripravuje prekvapenie pre malých milovníkov papučiek na zapínanie. Môžu sa na ne tešiť už čoskoro.

 

Mikiny a trička s Dedoles škrečkami

Nedajú vaše deti dopustiť na Dedoles škrečkov a vždy, keď vidia v televízií našu reklamu začnú na ňu tancovať a spievať si ju? Presne pre nich sú určené veselé tričká a mikiny s rozkošnými škrečkami a našim zeleným logom. Tričká si dokonca môžu vybrať v žltej alebo čiernej farbe. Rozveseľte svojmu drobcovi deň Dedoles merchom, ktorý si nebudú chcieť vyzliecť. Vďaka týmto kúskom oblečenia budú neprehliadnuteľné a plný hravosti.

 

Dedoles spodná bielizeň pre dievčatká aj chlapcov

Ranné obliekanie do školy vie byť niekedy ťažkým orieškom. Vďaka dievčenským nohavičkám Dedoles sa s radosťou oblečie každá malá princezná a každý malý šibal bude rád nosiť boxerky Dedoles s motívmi od výmyslu sveta. Príjemný bavlnený materiál zabezpečí pohodlie po celý deň a obľúbený dizajn plný zvieratiek, ovocia alebo aktivít vyčaruje dobrú náladu.

 

Viac produktov pre malých a veľkých nájdete na www.dedoles.sk

Patrí do vydania