Letné novinky v Auparku Bratislava

Užite si leto v módnej destinácii hlavného mesta. Inšpirujte sa novými značkami a ich ponukou, spestrite si deň zľavami a výhodami vernostného programu, alebo si doprajte návštevu udržateľného pop up storu.

AUPARK LOVE BRANDS

Aupark Bratislava si pre všetkých milovníkov nákupov pripravil letné oživenie svojej ponuky značiek v podobe hneď niekoľkých noviniek. Viaceré z nich nájdete v rámci kioskov s označení Aupark Love Brands. Spája ich kvalita, originálna ponuka a obľúbenosť u zákazníkov.

 

Pre kávičkárov

Už tieto letné dni v obľúbenom nákupnom centre hlavného mesta nájdete širokú ponuku kvalitnej kávy značky Dallmayr Kaffee. Svojim zákazníkom ponúka  široký sortiment, ktorý odrážajú aktuálne trendy. Uspokojí tak i skutočne náročných kávičkárov, ktorí si môžu dopriať napríklad organické a fairtrade certifikované Gran Verde Café Creme z Peru.

 

Pre ozdravu tela

Novinkou v obľúbenom nákupnom centre je Saunia – saunový svet o veľkosti 1100  m², vďaka ktorému  môžete dať „bye-bye“ neželaným toxínom v tele. Nachádza sa v zóne food courtu na poschodí. Saunia svojim návštevníkom ponúka hneď niekoľko možností očisty v podobe fínskej sauny, herbal sauny, parného kúpeľa, soľnej či tropickej sauny, ako aj saunové ceremoniály, relaxačnú zónu a saunovú kozmetiku.

 

Pre radosť

Úsmev na tvári dospelých aj tých najmenších členov rodiny vyčaria veselé ponožky Dedoles. Aj tie nájdete aktuálne v ponuke Auparku Bratislava. Obľúbená značka dnes prináša rozšírenú kolekciu, v rámci ktorej nájdete spodnú bielizeň, šaty či legíny. Nás zaujala limitovaná kolekcia s názvom Miklosko pre Dedoles, ktorá vznikla v spolupráci so známym módnym dizajnérom Ferom Mikloškom. Veselá letná kolekcia ponúka plnú výbavu k vode. Nájdete v nej plavky, plážovú tašku, plážový uterák alebo klobúk.

 

Okrem veselej módy, vyčarí nefalšovanú radosť určite aj pohľad do zrkadla, v ktorom vidíme seba v originálnom outfite. Ideálnou voľbou pre jeho docielenie je dnes už známy „harness“ od značky Seven Stories London, teda postroj, ktorý si je možné dať na tričko, blúzku, šaty, sako a dokonca i na plavky. Dodá záverečnú, ale určujúcu bodku za každým outfitom. V rámci oslavy spolupráce s Aupark Love Brands teraz prináša značka úplne nový kúsok - Wallie harness, ktorého súčasťou je opasok, crossbody popruh a peňaženka. Nová kolekcia zahŕňa i opakové kabelky Evie a Ella (vytvorené zo saffiano kože, známej svojou trvácnosťou a odolnosťou) a ponúka všetky nádherné farby, ktoré sú ako stvorené pre leto. Navyše, značka svoj sortiment teraz obohatila o nové jednoduché doplnky, akými sú: klasické opasky, klobúčiky, čelenky alebo „scrunchie“ gumička (vyrobená z vegánskej kože).

 

A do tretice, pre potešenie všetkých, ktorí majú sviatok, alebo pre radosť len tak, nevynechajte návštevu nového kvetinárstva Flamengo. Široký sortiment voňavých kvetín a originálnych kvetových aranžmá poteší aj náročné oko.

 

PRE VERNÝCH MNOŽSTVO LETNÝCH VÝHOD

Staňte sa v lete držiteľom vernostnej karty Aupark a zaraďte sa do širokej rodiny nákupného centra, ktorá využíva bohatú paletu zliav, akcií alebo služieb navyše. Patrí medzi ne napríklad konzultácia s renomovaným stylistom Alexom Lindovom, hodina parkovania navyše či zvýhodnená ponuka od obľúbených značiek ako: CCC, Fusakle, McDonald´s, MANUFACTURA či Nespresso. Registračný formulár do vernostného programu vyplníte rýchlo a jednoducho aj online.

 

AUPARK STYLISTA ODPORÚČA

Počas letných nákupov nezabudnite na horúce trendy. Kráčajte s módou a buďte počas slnečných dní IN. „Obdobie chladných dni sa už stráca, a preto je čas na vzdušnejšie materiály a svetlejšie odtiene, ktoré sú nabité energiou. Zvoľte farbu, ktorá sa vám páči a nebojte sa počas leta ukázať aj viac pokožky. Letné trendy roku 2021 začínajú od pastelových farieb a končia mini sukňami či topmi na špagetové ramienka,“ informuje Alex Lindov, stylista nákupného centra Aupark Bratislava. Bohatú ponuku z najnovších trendov nájdete, napríklad, v kolekciách značiek Karl Lagerfeld, Zara, Liu Jo alebo Reserved.

Patrí do vydania