Z 1 fľaše až 9 litrov: Pite nápoje s originál príchuťou Pepsi, Mirinda či 7UP, čo vám hrdlo ráči!

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, koľko vody a nápojov vypijete? Ak je váš pitný režim dostatočný, tlieskame! A čo na to životné prostredie? Kupovanie balenej vody a ochutených vôd je totiž jeho zbytočným preťažovaním.

Dopad na životné prostredie a planétu vám nie je ľahostajný, no napriek nelichotivým faktom sa obľúbeného nápoja neviete vzdať? Jedným z riešení je SodaStream s jeho originálnymi príchuťami Mirinda, Mirinda Light, Pepsi, Pepsi Max, 7UP či 7UP free. Transparentné fľaše na sýtenie sú BPA free, používajú sa opakovane až po dobu 3 rokov, sú odolné a šetrné k životnému prostrediu. Vďaka hermetickému uzáveru v nich vydržia nápoje dlhšie čerstvé a perlivé.

Fľaše SodaStream nájdete v mnohých vizuáloch.

 

Z 1 fľaše príchute až 9 litrov nápoja

So systémom SodaStream ulahodíte nielen vlastným chuťovým pohárikom, ale aj vašej peňaženke. Zo 440 ml fľaše originálnej príchute dokážete totiž vyrobiť až 9 litrov lahodného nápoja. Okrem toho vám SodaStream pripraví vždy čerstvú perlivú vodu, nasýtenú podľa vlastných preferencií - máte  chuť na jemný, stredný či poriadne ostrý bublinkový náklad? Rozhodnutie je len na vás!

 

Náš tip: Mini ľadová verzia

Chcete mať obľúbenú príchuť nápoja vždy po ruke a navyše vo forme, ktorá vás za každých okolností osvieži? Obľúbenú vodu s originálnymi príchuťami SodaStream  nalejte do nádobky na výrobu ľadu a keď vás prepadne smäd, vložte zopár kociek do pohára vody či iného nápoja. Alebo nechajte kocky ochuteného ľadu v pohári a ako sa budú postupne roztápať, budete mať ľadový drink stále poruke.

 

Viac informácií, inšpirácií ale i súťaží nájdete na www.sodastream.sk a na FB SodaStream Slovakia!

Patrí do vydania