Letná kolekcia Dedoles plná farieb a veselosti

Leto je konečne tu a s nimi aj módne kúsky, ktoré nesmú nikomu chýbať počas horúcich dní strávených pri vode. Šikovní Dedoles dizajnéri pripravili novú kolekciu, ktorá poteší všetkých milovníkov hravých dizajnov a farieb.

Plážový uterák ako dizajnový kúsok

Plážová osuška je praktickým letným pomocníkom. Môžete sa do nej zabaliť alebo na nej ležať celý deň. Nové veselé dizajny potešia nepochybne každého, kto má rád typické letné vzory a farby. Dokonca sú aj v dvoch rôznych tvaroch. Deväť z nich je obdĺžnikových, ktoré majú prišité tajné vrecko na odkladanie drobností a štyri nájdete v tvare kruhu.

 

Košeľové šaty na letné dni

Chcete byť hviezdou na horúcej pláži aj večer v meste? V košeľových šatách sa budete cítiť pohodlne a zároveň atraktívne po celý deň. Veselé vzory, dúhové farby a mladistvý duch vás budú sprevádzať počas celej sezóny. Vďaka šiestim rôznym dizajnom sa môžete ľahko zladiť s plavkami, žabkami či klobúkom a stať sa na pláži hviezdou. Na pláži môžete šaty nosiť voľne cez plavky. Do mesta si stačí vyhrnúť rukávy, pridať opasok a môžete vyraziť na stretnutie s priateľmi.

 

Veselé žabky a šľapky, ktoré nemajú páru

Veselé Dedoles plážové šľapky a žabky miluje každý. Pestrofarebné dizajnové modely sa hodia na horúce letné dni k bazénu, na pláž, na doma, ale aj na prechádzku mestom. Máte radi citróny, kačičky, psíkov, mačky alebo kokosy? Svoje obľúbené vzory môžete odteraz nosiť aj na svojej letnej obuvi. Šľapky aj žabky sú každá iná, ale spolu tvoria dokonalý pár.

 

Plavky šetrné k životnému prostrediu

K letu patria plavky. Preto nesmeli nové dizajny chýbať ani v novej kolekcii. Sú plné výrazných vzorov a farieb. Nosíte jednodielne plavky, športové bikiny alebo klasické bikiny so zaväzovaním na šnúrky? Všetky tieto strihy nájdete v Dedoles ponuke. Plavky sú tiež šetrné k prírode. Pri ich vytváraní boli totiž použité vlákna z recyklovaných plastových fliaš a môžu sa pochváliť certifikátom Global Recycled Standard.

 

Viac letných produktov nájdete na www.dedoles.sk

Patrí do vydania: 
Jún 2021