FLOWERBOMB KAMPAŇ s ambasádorkou Anya Taylor-Joy

Módni dizajnéri Viktor&Rolf predstavili kampaň svojej ikonickej vône Flowerbomb, ktorej tvárou a ambasádorkou je známa herečka Anya Taylor-Joy, ktorá sa prvý raz objavila v kampani Flowerbomb Midnight v januári 2019.

Vôňa Flowerbomb, ktorá bola uvedená na trh v roku 2005 je ikonická vôňa, óda na ženskosť, moderná kvetinová ikonická vôňa. Óda, ktorej čaro spočíva v sile premeniť negatívne na pozitívne.

 

„Máme trvalý milostný vzťah s Flowerbomb, našou prvou vôňou. Vnímame, ako jej duch časom ďalej kvitne, je skutočne poctou našej neustálej viery v pozitivitu. Je skutočne nádherné sledovať ako sa šíri a prináša pocit radosti. Anya dokonale stelesňuje posolstvo, o ktoré sa chceme podeliť – je zmyselná, tajomná a silná zároveň. Anya je odhodlaná, otvorená a sebavedomá žena. Stále sa vyvíja a transformuje vo svojich hereckých rolách aj vo svojom živote,“ uviedli Horsting a Snoer.

 

Nadčasové kvetinové a gurmánske tóny Flowerbomb vytvorili uznávaný ikonickí parfuméri – Domitille Michalon-Bertier, Carlos Benaïm a Olivier Polge. Táto vôňa má svoj charakteristický podpis s tónmi jazmínových kvetov, frézií, orchideí a ruží v najviac návykovom kvetinovom spojení. To všetko sa naviac mieša s odvážnou vôňou pačuli a sladkou vanilkou. Vo flakóne v podobe ružového ručného granátu sa ukrýva skutočná kvetinová bomba, s ktorou sa ihneď ocitnete vo výbuchu radosti, harmónie a šťastia.

Patrí do vydania: 
Máj 2021