Veselé Dedoles novinky pre jarnú náladu

Privítajme spolu jar tak veselo, ako to len ide. Oblečme sa do veselých jarných či veľkonočných Dedoles vzorov a vychutnajme si prebúdzajúcu sa prírodu a slnečné dni s úsmevom na tvári.

Ponožkové vzory inšpirované prírodou

K prvému ročnému obdobiu neodmysliteľne patrí prebúdzajúca sa príroda. Dedoles dizajnéri preto vytvorili novinky plné pestrofarebných motívov, ktoré vás naladia na veľkonočnú a jarnú náladu. Inšpirujte sa aj vy prírodou a spestrite svoj outfit veselými ponožkami s motívom chrobáčikov, motýľov, veľkonočných zajacov, sliepočiek a vajíčok či kvetov. Kvalitná bavlna sa navyše postará o dokonalé pohodlie po celý deň. Urobte radosť sebe alebo svojim blízkym a tešte sa z jarnej prírody.

 

Trend silonkových ponožiek je späť

Mysleli ste si, že silonkové ponožky sa už nenosia? Ste na omyle! S príchodom jari je ten najlepší čas obuť si tento veselý kúsok. Vášmu outfitu dodajú jedinečný štýl a bohatú dávku dobrej nálady, keďže sa na nich nachádzajú motívy kvetov, srdiečok či farebných bodiek. Vyzerajú skvelo v kombinácii so šatami, nohavicami či šortkami. Dedoles silonkové ponožky budú zaručene priťahovať pohľady všetkých okoloidúcich.

 

Jarné darčekové krabičky, vďaka ktorým rozkvitnete

Aj vám sa stáva, že máte problém vymyslieť ten správny darček? Prichádza pomoc v podobe nových a originálnych darčekových krabičiek v rôznych veľkostiach a tvaroch. Sú prázdne, takže veselé prekvapenie, ktoré do nich ukryjete, si vyberiete sami. Potešte svojich blízkych rozkvitnutou darčekovou krabičkou či bláznivou krabičkou so škrečkami a tešte sa z radosti, ktorú spôsobíte svojim milovaným.

 

Viac veselých produktov nájdete na www.dedoles.sk

Patrí do vydania